REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas britų ministras antradienį pripažino, kad palaikė santykius su sekso darbuotoja, bet sakė, jog tuo metu nežinojo, kuo ji užsiima.

Vienas britų ministras antradienį pripažino, kad palaikė santykius su sekso darbuotoja, bet sakė, jog tuo metu nežinojo, kuo ji užsiima.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kultūros sekretorius Johnas Whittingdale'as sakė, jog tuos santykius, kuriuos palaikė dar prieš tai, kai tapo ministras, nutraukė sužinojęs, kad toji moteris bandė parduoti savo istoriją vienam laikraščiui.

REKLAMA

J.Whittingdale'as pripažino romaną po pranešimų interneto leidiniuose. Ši istorija tikriausiai iškels klausimų dėl to, ar ankstesniam jo spaudos reguliuotojo darbui trukdė žinojimas, kad laikraščiai turi informacijos apie jo privatų gyvenimą.

„Tai sena istorija, kuri tuo metu buvo truputį nesmagi. Tie įvykiai dėjosi daug seniau, nei pradėjau dirbti savo dabartiniame poste, ir niekada niekaip neveikė sprendimų, kuriuos priėmiau kaip kultūros sekretorius“, – sakoma jo pareiškime per BBC „Newsnight“.

REKLAMA
REKLAMA

„Nuo 2013 metų rugpjūčio iki 2014 metų vasario palaikiau santykius su žmogumi, su kuriuo susipažinau per Match.com. Ji buvo panašaus amžiaus ir gyveno netoli manęs“, – sakė J.Whittingdale'as.

„Ji niekada niekaip neužsiminė man apie savo tikrąjį užsiėmimą ir aš tai sužinojau, kai buvau informuotas, kad kažkas bando parduoti istoriją apie mane bulvariniams laikraščiams. Kai tik sužinojau, nutraukiau tuos santykius“, – sakė jis.

Tuo metu J.Whittingdale'as nebuvo ministras, bet pirmininkavo Liaudies kultūros, žiniasklaidos ir sporto komitetui, ir, kaip žinia, priekabiai klausinėjo žiniasklaidos magnato Ruperto Murdocho dėl įsilaužimo į telefonus skandalo dabar jau nebeleidžiamame laikraštyje „News of the World“.

Leiboristų šešėlinio ministrų kabineto narys Chrisas Bryantas, kuris iki praėjusių metų buvo šešėlinis kultūros sekretorius, sakė: „Atrodo, kad spauda gan sąmoningai laikė Damoklo kardą virš Johno Whittingdale'o“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų