REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Julijos Žižės jubiliejus (nuotr. Organizatorių)

Šį savaitgalį, artimiausių bičiulių apsuptyje, kūrėja ir prekinio ženklo „WEAR MAD BY JULY“ įkūrėja Julija Žižė minėjo ypatingą progą – savo jubiliejų.

13

Šį savaitgalį, artimiausių bičiulių apsuptyje, kūrėja ir prekinio ženklo „WEAR MAD BY JULY“ įkūrėja Julija Žižė minėjo ypatingą progą – savo jubiliejų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Stiklių“ žiemos sode susirinkę draugai iškilmingai atšventė moters trisdešimtmetį. O kaip ji pati teigė: „Norėjau, kad susirinktų visi man mieli žmonės. O šventes visuomet reikia švęsti – gyvenimas ir taip dažnai įsuka į rutiną“.

REKLAMA

„Tai buvo puiki šventė – pasveikinti atvyko visi mano draugai ir bičiuliai. Nuotaika ir atmosfera buvo tiesiog nuostabi, būtent tai ko aš aš ir tikėjausi.

Nedidelėje šventėje apsikeitėme gera energija, galėjome laisvai pabendrauti ir tiesiog pabūti drauge. Esu iš tų žmonių, kurie švenčia ir mėgsta švęsti savo gimtadienius. Tai dar viena proga pabėgti nuo kasdienių rūpesčių.

Tikrąją gimtadienio dieną spėjau paminėti jau anksčiau – kartu su mylimu vyru ir dukryte Lėja. Tai buvo vyro kruopščiai suplanuotas savaitgalis Milane“, - kalbėjo Julija.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta apie ateities ir šių metų planus moteris šyptelėjo ir teigė, jog kiekvienais metais planai išlieka tokie patys – siekti užsibrėžtų tikslų.

„Kaip ir kasmet, siekiu, jog visi planai būtų įgyvendinti. Esu atvira gyvenimo iššūkiams, stengiuosi juos visus išnaudoti. Planuoju ir toliau kurti, užsiimti sau malonia veikla. To ir kitiems linkiu – nesustoti, eiti į priekį, kilti link savų svajonių. Tai yra didžiausi pasiekimai“, - dėstė J. Žižė.

Šių metų norai – laimė sau ir kitiems

„Žvakutę užpučiau, bet mano norai, kiek pamenu visada yra ganėtinai abstraktūs. Mintyse galvoju, kad visi mane supantys artimieji pagaliau būtų laimingi. Man asmeniškai nieko nereikia – turiu viską, apie ką žmogus gali svajoti. Noriu ir viliuosi, kad ir man brangūs žmonės pagaliau turėtų tai apie ko slapčia geidžia, jaustų vidinę laimę ir harmoniją“, - pokalbį baigė kūrėja.

Tarp vakarėlio svečių buvo galima išvysti Julijos artimus draugus, šeimą, vyrą Lauryną Žižį, viešųjų ryšių specialistą Alką Paltaroką, modelį ir rankinių „Fruze" kūrėją Gerdą Štelemėkaitę, didžėjų Audrew Kolesnikov ir kitus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų