REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas: savaitės pradžia žada netikėtumų pliūpsnį

Balandžio 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Puiki diena trokštantiems susigrąžinti buvusį mylimąjį, pakartoti sėkmę scenoje ir pan. Visgi šiandien naujai užmegztas romanas bus linkęs trūkinėti, o pradėtas kūrybinis projektas - strigti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Naktis gali būti nerami dėl įkyrių minčių, nemigos arba nekokios savijautos. Diena bus darbinga, jei tik nesergate ir galite darbuotis. Galbūt sutiksite buvusį kolegą. Jeigu pasimetė jūsų augintinis, jūsų džiaugsmui jis turėtų atsirasti.

REKLAMA

Dvyniai

Gali atgyti buvusi draugystė ar partnerystė. Jeigu grėsė skyrybos, bus proga susitaikyti. Užsitęsęs juridinis procesas turbūt toliau strigs, tačiau atsiras vilčių jį užbaigti draugiškiau ir taikiau.

Vėžys

Jeigu naktį neteks nerimauti dėl vaikų ir nesivelsite į rizikingus nuotykius, tai išaušęs rytas prognozuos neblogą dieną. Pravartu tvarkyti finansinius, verslo, investicijų reikalus, sklaidyti virš jų tvyrančią miglą, aiškintis nesusipratimus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jeigu veiksite be išankstinio nusistatymo, pasitelkę optimizmą ir objektyvumą, ši diena nudžiugins ne tik jus, o ir tuos, su kuriais turėsite reikalų. Remkitės patirtimi, bet atskirkite, atmeskite prietarus ir stereotipus.

Mergelė

Jeigu naktį neįvyks nieko neįprasto, diena bus dalykiška, versli. Sumaniai gvildensite su praeities situacijomis ir jų pasekmėmis susijusius klausimus. Kai ką pavyks sėkmingai ištaisyti, pakoreguoti.

Svarstyklės

Šiandien jums seksis bendrauti, su kiekvienu rasite bendrą kalbą. Tai didins jūsų populiarumą. Su kitų pagalba lengviau seksis spręsti paaštrėjusią seną problemą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jums labai patiks plaukti pasroviui, niekuo nesirūpinant, nerodant iniciatyvos. Jeigu galite sau tą leisti, diena bus atpalaiduojama, netgi savotiškai meditatyvi, apvalanti sielą. Tik nesiklausykite apkalbų, nesivelkite į intrigas.

Šaulys

Tai bus šauni diena, ypač jeigu optimistiškai nusiteiksite ir nedejuosite dėl smulkmenų. Jūsų šiltas, empatiškas elgesys kitus veiks lyg balzamas. Ir jie tai įvertins. Visgi kažkas gali tapti labai priklausomas nuo jūsų patarimų. Įgysite įkyrų gerbėją.

Ožiaragis

Nesnauskite, jeigu jums aktualu išsiaiškinti klausimą dėl negauto atlygio, vėluojančio dokumento arba jei domina kreditų teikimo sąlygos, nekilnojamojo turto ar technikos nuoma. Pravartu pasitikrinti sąskaitas, ataskaitas.

REKLAMA

Vandenis

Visą dieną malsite liežuviu ir tai jums puikiai seksis. Galite turėti reikalų su asmeniu, kuris anksčiau jums buvo labai svarbus. Jeigu rengiate straipsnį, interviu, reklamą, vakare būsite patenkinti pasiektu rezultatu.

Žuvys

Jeigu naktis praeis ramiai, tai diena juo labiau nenuvils. Neblogai seksis tvarkyti asmeninius, šeimyninius reikalus, gerinti santykius su artimaisiais, taikytis, glaistyti seniau padarytas klaidas.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų