REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Deimantė Andriuškaitė (nuotr. Brice Barrett)

Telenovelių aktoriaus, kuris geriausiai žinomas iš Luiso Mario Arismendžio vaidmens seriale „Laukinukė“, Mario Cimarro sužadėtinė Deimantė Andriuškaitė su kiekviena diena tampa vis populiaresnė.

44

Telenovelių aktoriaus, kuris geriausiai žinomas iš Luiso Mario Arismendžio vaidmens seriale „Laukinukė“, Mario Cimarro sužadėtinė Deimantė Andriuškaitė su kiekviena diena tampa vis populiaresnė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Modeliu dirbanti mergina nuolat kviečiama į viešus renginius, tačiau ši lietuvaitė žavi ne tik savo grožiu, bet ir kilnia širdimi. Biotechnologijas studijuojanti mergina jau dabar galvoja apie labdaringą veiklą ir tikina, kad padėti kitam žmogui yra vienas geriausių būdų realizuoti save.

REKLAMA

Nuolat po pasaulio šalis keliaujantis modelis tv3.lt portalui papasakojo apie savo mylimąjį, apie lietuvius vyrus, šeimą ir ateities vizijas.

- Kaip sekasi susidoroti su staiga užgriuvusiu dėmesiu, o gal tai jau tapo įprasta, juk dirbate modeliu?

- Su dėmesiu susidoroti sekasi puikiai, stengiuosi pasisemti tik teigiamų emocijų ir ignoruoti neigiamus dalykus. Šiuo metu intensyviai dirbu ne tik užsienyje, bet ir Lietuvoje. Džiaugiuosi, nes tenka susipažinti su nuostabiais, šiltais bei talentingais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

- Kaip tėvai, artimieji, draugės reagavo į tai, jog jūsų mylimasis – įžymus žmogus?

- Iš pradžių buvo nustebę, bet praėjus laikui džiaugėsi dėl mūsų draugystės. Manau artimiausiems žmonėms svarbiausia mano kaip žmogaus asmeninė laimė.

- Kaip jus priėmė Mario šeima, draugai? Ar bendraujate su jais?

- Kadangi daugiausiai laiko tenka prabūti Lietuvoje, o už Atlanto skristi vasarą ar per ilgąsias atostogas, su Mario šeima bendraujam mažiau. Jis turi nuostabią seserį su kuria palaikome ryšį. Daugiau Mario bendrauja su mano šeima ir draugais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar visada žinojote, jog savo širdį ir ranką atiduosite ne lietuviui, o gal tai buvo staigmena ir jums pačiai?

- Žinoma ne, bet esu nepataisoma romantikė, kadangi visad norėjau ir tebenoriu stiprios, gražios bei mylinčios šeimos. Manau širdžiai neįsakysi kokios tautybės turėtų būti tavo antra pusė. Meilė neklausia.

- Galbūt galėtumėte išskirti savybes, kurių trūksta lietuviams vyrams, bendraujant su moterimis?

- Visi vyrai yra skirtingi, jokiais būdais nenuvertinu lietuvių vyrų, turiu daug puikių pavyzdžių, kad ir lietuviai gali būti romantiški, šeimyniški bei vyriški. Manau kiekvienas žmogus yra skirtingas ir jo vertybės yra skirtingos. Pietiečiai turiu ir gerų ir blogų bruožų taip kaip ir visi žmonės. Svarbiausia, kad vyras gerbtų bei mylėtų moterį su kuria jis yra.

REKLAMA

- Kokie artimiausi jūsų darbiniai ir asmeninio gyvenimo planai? Ką gyvenime dar norėtumėte pasiekti, įgyvendinti ir apie ką svajojate?

- Apie planus ir siekius turbūt galėčiau pasakoti daug. Manau, jog teisingiausia pirma juos įgyvendinti ir tuomet pasidalinti. Kalbant apie svajones, norisi įkurti labdaros fondų. Nėra didesnio malonumo turėti galios padėti kitam, kuriam reikia tavo pagalbos. Šiuo metu dirbame su gyvūnų globos namais. Kadangi Lietuvoje yra labai daug garbingo amžiaus žmonių, kurie vargsta, kitas tikslas ir noras įsteigti fondą ir jiems.

REKLAMA

- Ar šiuo metu esate laiminga?

- Laimė nėra tikslas, o gyvenimo kelionė. Visiems būna sunkių gyvenimo akimirkų, nepasisekusių dienų, bet visada po lietaus išlenda saulė. Esu laimingas žmogus, turiu šeimą, draugus... Kartais neįvertiname kiek daug mes turime ir kiek nedaug reikia, jog būtume laimingi.

- Už ką gyvenime esate dėkinga labiausiai?

- Yra tiek daug dalykų dėl kurių aš esu dėkinga... Esu dėkinga kad visada šalia manęs buvo mylintys žmonės, kurie mane skatino siekti, mokytis, nepasiduoti ir visada atsikelti, kai suklumpi. Esu dėkinga, kad turiu nuostabius tėvus, tokius kurie atiduotu viską, kad jų vaikas būtų laimingas, sveikas, sėkmingas... Už šiltus namus, kurių kiti žmonės neturi ir mes neįvertiname menkiausių dalykų, kurie kitiems tokie svarbūs. Už tai, kad esu sveika. Ir už tai, kad gyvenu šalyje, kurioje per dieną gali pasikeisti keturi metų laikai, bet vis tiek nėra geresnio jausmo nusileidus Vilniaus oro uoste ir išgirdus stiuardese sakant „ ...ir saugios kelionės tiems, kas grįžo namo.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų