REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
74
Rytas (nuotr. Fotolia.com)

Horoskopas: sužinokite, kokios staigmenos jūsų laukia šį šeštadienį

Balandžio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

74

Balandžio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jei naktį neprisidarysite problemų per lengvabūdiškumą ar skubėjimą, diena leis pasidžiaugti meile, vaikais. Bus galimybių smagiai papramogauti ir pasireikšti, galbūt, scenoje. Turėtų pagerėti šeimos santykiai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Darbinga diena. Regis, viskas vyks tiksliai pagal planą, ypač jeigu siekiate atsistatyti į buvusią darbovietę arba ketinate grįžti prie nebaigto projekto ir jį patobulinti.

REKLAMA

ŽIŪRIMIAUSIOS GALERIJOS:


Dvyniai

Aktyviai suksitės, jeigu ieškote galimybių bendradarbiauti, advokatauti, tarpininkauti, suvilioti patinkantį asmenį. Tik nepraraskite saiko ir atsargumo manydami, kad tikslas pateisina priemones.

Vėžys

Pasistenkite gerai sutarti su kolegomis, klientais. Nuo to priklauso, ką gausite ir ką prarasite. Netinkamai dirbant ir elgiantis staiga galima likti be darbo. Patyrus žalą, įmanoma kompensacija, tad verta tuo pasirūpinti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tikriausiai gausite svarbių mokslo, juridinių ar politinių aktualijų žinių. Pasiseks, jei išvengsite rimtų šeimyninių problemų, skandalų, nes tam grėsmė yra. Pagalvokite, kaip racionaliau naudoti lėšas.

Mergelė

Susimąstysite apie veiklos perspektyvas. Galbūt tam paskatins gautas dalykinis pasiūlymas arba sutikto pažįstamo pasiekimai. Svetimi pavyzdžiai gali būti vertingi, bet orientuokitės į savo kelio paieškas. Džiugins meilės viltys.

Svarstyklės

Drauginga, visuomeniška diena. Pasijusite svarbia kolektyvo dalimi. Arba tiesiog atnaujinsite kokią nors pažintį ar nutrūkusį giminystės ryšį. Laisvalaikį užpildys draugų šurmulys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Galite išgirsti apkalbų savo atžvilgiu ir jos bus žeidžiančios, skatins gynybinę reakciją. Kita vertus, jei nesiseks, labiau įvertinsite žmogų, į kurio draugišką petį galite atsiremti.

Šaulys

Šiandien turėtų dominuoti teigiamos emocijos. Regis, daug kalbėsite apie praeitį, sklandysite po prisiminimų erdves. Galbūt mėginsite naujam gyvenimui prikelti kokį nors ryšį, objektą ar kadaise mėgtą veiklą.

Ožiaragis

Gana palankiai spręsis nuosavybės, pinigų klausimai. Tikriausiai tapsite dosnesni artimiesiems, norėsis linksmintis, puoštis. Dėmesio nepagailės patinkantis asmuo. Nusimato rimtas pokalbis, per kurį galite išsiaiškinti svarbius santykius.

REKLAMA

Vandenis

Pradėsite daugiau bendrauti ir susirašinėti su įvairiais žmonėmis. Tai išblaškys pilkus rutinos debesis. Galėsite pasimėgauti geros draugijos teikiama palaima. Itin saugokitės avarinių situacijų, venkite susidurti su priešiškais jums asmenimis.

Žuvys

Gali būti, kad teks paskubomis tvarkyti komercinius, paveldėjimo, kitus nuosavybės reikalus, derėtis su giminėmis, kaimynais, kapstytis po praeitį, po archyvus. Nenuleiskite rankų, jei atrodys, kad nesiseka. Įmanoma, kad tai pasikeis.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų