REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Motociklininkas (asociatyvi nuotrauka) (nuotr. YouTube)

Ketvirtadienį policijos pareigūnai Vilniuje persekiojo penkiolikmetį motociklo vairuotoją.

Ketvirtadienį policijos pareigūnai Vilniuje persekiojo penkiolikmetį motociklo vairuotoją.

REKLAMA

Policijos departamentas pranešė, kad apie 16.40 val. Grigiškėse pareigūnams nestojo stabdomas sportinis motociklas „KTM 2T001“, kurio keleivis važiavo be šalmo, o motociklas buvo be registracijos numerio ženklo.

REKLAMA
REKLAMA

Persekiojimo metu motociklo vairuotojas jo nesuvaldė ir atsitrenkė į policijos tarnybinio automobilio „Nissan Navaro“ šoną.

REKLAMA

Per eismo įvykį sužalotas penkiolikmetis motociklo vairuotojas, patyręs daugybinius kūno nubrozdinimus ir šešiolikmetis keleivis, kuriam nustatyti daugybiniai kūno sumušimai. Jie gydomi ambulatoriškai.

Tai jau nepirmas šią savaitę nepilnamečių padarytas nusikaltimas.

Biržuose trylikametis iš antradienio į trečiadienį naktį nuvarė gaisrininkų automobilį, jį sudaužė, o vėliau sugebėjo dar ir pasprukti nuo policijos. Kartu su juo darbavosi ir 16-metis, tiesa jam pasprukti nuo pareigūnų nepavyko. Nepilnamečiams gresia bausmė už vagystę, o jų tėvams nemenki piniginiai nuostoliai.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, 3.10 val. Biržuose sustabdžius „Renault Espace“ automobilį, iš riedančios transporto priemonės vairuotojo vietos iššoko jaunuolis ir pradėjo bėgti, o riedantis automobilis atsitrenkė į pastatą.

Pasirodo, abu nepilnamečiai vos už poros gatvelių kur buvo sulaikyti, nusižiūrėjo iš nerakinamo kiemo žymėtą Biržų rajono savivaldybės priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai priklausantį, bet dar važiuojantį automobilį. Šios tarnybos vadovas pasakoja apie iš kiemo nuvarytą mašiną sužinojęs tik iš policijos. Esą nepilnamečių nugvelbtu automobiliu pastaruoju metu darbe mažai kas naudojosi. Tiesa, vyras atkreipė dėmesį, kad prieš nuvarant automobilį buvo pasigesta jo raktelių, o ir kaimynai pastebėjo keletą smulkių vagysčių iš kiemo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors vogtą automobilį vairavęs 13-metis nuo policijos pabėgo, tačiau neilgam, dar anksti ryte mažametį ilgapirštį pavyko sučiupti. Po apklausų paaugliai buvo paleisti, tačiau išsisukti už šunybes jiems nepavyks. Teks stoti prieš teismą ir atsakyti už vagystę, o nepilnamečių tėvams dar ir atlyginti padarytus nuostolius. 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų