REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
„Žalgirio“ ir „Atlanto“dvikova (nuotr. V. Aleksandravičiaus)

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai patyrė pirmą pralaimėjimą „SMScredit.lt A lygoje“ ir užleido Klaipėdos „Atlantui“ lyderio poziciją.

8

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai patyrė pirmą pralaimėjimą „SMScredit.lt A lygoje“ ir užleido Klaipėdos „Atlantui“ lyderio poziciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Valdas Dambrauskas akcentavo blogą gynybą standartinių padėčių metu, tačiau įžvelgė pozityvių dalykų komandos žaidime.

REKLAMA

„Norisi pasveikinti „Atlanto“ komandą, kuri kovėsi, buvo gerai pasiruošusi. Manau, abi komandos buvo labai gerai pasiruošusios šitoms rungtynėms, abi geros išstudijavusios viena kitą ir tas ypatingai jautėsi pirmame kėlinyje.

Labai nesmagu pralaimėti pirmą kartą sezone. Visi pratę, kad „Žalgiris“ visą laiką laimi, tačiau šitose rungtynėse galima surasti gana nemažai pozityvo. Praėjusiose penkeriose praleisdavome labai daug momentų po kontratakų, buvo daug nesusikalbėjimo gynyboje, tai šiandien to visiškai nebuvo.

REKLAMA
REKLAMA

Manau, kad gynėjų linija ir vidurio saugai taktiškai gana neblogai pildė užduotis, kurios jiems buvo iškeltos prieš rungtynes, tačiau nepavyko apsiginti po standartinių situacijų. Jos yra kaip loterija – daugybė žmonių baudos aikštelėje. Sezonas tik prasideda ir jeigu ateis susižaidimas, kurį rodėme, ypač gynyboje, eisime į priekį“, – pasakojo „Žalgirio“ strategas.

Savo ruožtu Sauliaus Mikoliūno ši nesėkmė iš pusiausvyros neišvedė. Saugo nuomone, komanda po pralaimėjimo atsities ir įrodys, ko yra verta.

„Buvo sunkios, kovingos rungtynės. Apmaudu, kad praleidome įvarčius po standartų ir pralaimėjome, niekada nemalonu pralaimėti. Noriu pasveikinti „Atlantą“ – šiandien tikrai gerai žaidė, kovojo ir kažkur jiems nusileidome.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Danga truputį kietesnė, kamuolys labiau šokinėja, bet negalime kaltinti aikštės. Reikia žiūrėti į savo žaidimą ir jį taisyti. Čempionatas ilgas, yra kur dirbti. Manau, visiems reikės pasitempti.

Norėjome per greitai išeiti į atakas, o galbūt reikėjo palaikyti kamuolį. Galbūt skubėjimas privedė prie techninio broko. Esame čempionai ir reikės įrodyti visiems, kad ir toliau būsime čempionais“, – teigė S. Mikoliūnas.

A lygos lentelė 2016-03-01Infographic

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų