REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Ilgai tylėjusi, prabilo Donaldo Trumpo žmona (nuotr. SCANPIX)

Melania Trump, Baltuosius rūmus siekiančio užimti Donaldo Trumpo žmona, kuri JAV prezidento rinkimų kampanijoje iki šiol beveik nesireiškė, pirmadienį pademonstravo palaikymą savo vyrui, sakydama, kad jis yra puikus lyderis, kuriam visi yra lygūs.

13

Melania Trump, Baltuosius rūmus siekiančio užimti Donaldo Trumpo žmona, kuri JAV prezidento rinkimų kampanijoje iki šiol beveik nesireiškė, pirmadienį pademonstravo palaikymą savo vyrui, sakydama, kad jis yra puikus lyderis, kuriam visi yra lygūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Panašu, kad mėgindamas pataisyti padėtį po sunkios pastarosios savaitės D.Trumpas pasikvietė į pagalbą savo antrąją pusę.

REKLAMA

Slovėnijoje gimusi 45 metų buvusi manekenė yra žavi ir stilinga, bet su savo vyru, dabartiniu respublikonų kampanijos favoritu, ji beveik nesirodydavo, išskyrus kelis atvejus, kai ji būdavo šalia D.Trumpo, kai jis laukdavo pirminių rinkimų rezultato atskirose valstijose. Melania taip pat labai retai duodavo interviu.

Tačiau artėjant balsavimui Viskonsino valstijoje, kur D.Trumpas, kaip rodo apklausos, pagal populiarumą atsilieka nuo itin konservatyvių pažiūrų varžovo Tedo Cruzo, Melania lydėjo vyrą keliuose kampanijos renginiuose.

REKLAMA
REKLAMA

D.Trumpas, kurio akivaizdžiai paniekinami atsiliepimai apie moteris ir kontroversiški pasisakymai apie meksikiečius bei musulmonus pakurstė susirūpinimą Respublikonų partijoje ir plačiojoje Amerikos visuomenėje, prisipažino, kad žmona jį paragino elgtis „labiau prezidentiškai“.

Per vieną kampanijos susitikimą Viskonsine ponia Trump negailėjo pagyrų savo vyrui, sakydama: „Labai juo didžiuojuosi. Jis labai darbštus. Jis malonus. Jis turi didelę širdį. Jis ištvermingas. Jis protingas.“

„Jam puikiai sekasi bendrauti. Jis puikus derybininkas. Jis sako tiesą. Jis puikus lyderis. Jis sąžiningas“, – pridūrė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tikriausiai dabar jau žinote, kad tiems, kas jį puola, jis smogs dešimteriopai smarkiau, – tikino Melania. – Nesvarbu, kas esate, – vyras ar moteris – jis su visais elgiasi vienodai.“

Melania, pati to nesiekdama, atsidūrė audros centre praeitą mėnesį per vieną iš nemaloniausių šios rinkimų kampanijos epizodų, kai viena prieš D.Trumpą nusistačiusi politinė grupė savo „Facebook“ paskyroje paskelbė abejotiną politinę reklamą, kurioje D.Trumpo sutuoktinė pavaizduota gulinti nuoga, prie riešo prisirakinusi lagaminą.

REKLAMA

Ta nuotrauka buvo padaryta D.Trumpo prabangiame privačiame reaktyviniame lėktuve per fotosesiją žurnalui GQ 2000-aisiais, kai ji dar nebuvo ištekėjusi už milijardieriaus.

Politinėje reklamoje, paskelbtoje prieš pirminius balsavimus Arizonoje ir Jutoje, ta nuotrauka buvo pavaizduota su užrašu: „Susipažinkit – Melania Trump. Jūsų kita pirmoji ponia. Arba galite antradienį palaikyti Tedą Cruzą.“

D.Trumpas apkaltino Teksaso senatorių T.Cruzą dėl tos provokacijos ir atsikirto, paskelbdamas savo „Twitter“ paskyroje fotomontažą, kuriame Melanios nuotrauka buvo sugretinta su neišvaizdžios T.Cruzo žmonos Heidi atvaizdu.

REKLAMA

„Vaizdai verti tūkstančio žodžių“, – pridūrė jis.

Pirmadienio vakarą, duodama interviu televizijos „Fox News“ reporteriui Seanui Hannity, Melania sakė: „Mano oda stora. Manau, nesąžininga, kad jie puola šeimą, žmoną arba vaikus.“

Melania nedažnai pasisakydavo, bet visada liaupsindavo savo vyrą. Vasarį M.Trump tvirtino televizijai MSNBC, kad ją pirmiausiai patraukė Donaldo „didelė energija“, žavesys ir „nuostabus protas“.

Pora turi 10 metų sūnų Barroną.

„Dirbu mamyte visu etatu ir man tai labai patinka“, – tvirtino besišypsanti Melania, pridūrusi, kad motinos vaidmuo yra priežastis, dėl kurios jis nedalyvauja kampanijoje su Donaldu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tačiau aš palaikau savo vyrą 100-u procentų“, – pabrėžė ji.

„Jis nori apsaugoti Ameriką“

Melania taip pat gynė kai kuriuos prieštaringiau vertinamus D.Trumpo pareiškimus.

„Man neatrodo, kad jis įžeidė meksikiečius“, – ji sakė apie praeitą birželį savo vyro driokstelėtą pareiškimą, kad Meksika siunčia „žagintojus“ ir kitus nusikaltėlius kitapus sienos kaip dokumentų neturinčius migrantus.

„Jis sakė „neteisėti imigrantai“, – aiškino M.Trump. – Jis kalbėjo ne apie visus.“

Ji taip pat pabrėžė, kad jos vyras siūlė tik „laikinai“ uždrausti musulmonams atvykti į Jungtines Valstijas.

REKLAMA

„Jis nori apsaugoti Ameriką... Tai jam labai svarbu“, – aiškino Melania, pridūrusi, kad D.Trumpas savo verslo organizacijoje vyrus ir moteris traktuoja vienodai.

Tuometėje Jugoslavijoje Melanija, kurios tėvas buvo automobilių pardavėjas, o motina dirbo mados pramonėje, pasakojo, kad studijavo dizainą ir architektūrą prieš išvykdama į Milaną ir Paryžių, kur pradėjo manekenės karjerą.

Ji atvyko į Jungtines Valstijas 1996-aisiais, o su D.Trumpu susitiko dvejais metais vėliau.

Jiedu susituokė 2005-ųjų sausį Floridoje, o Melanios vestuvinė „Dior“ suknelė, kaip skelbta, kainavo apie 200 tūkst. dolerių. Tarp pakviestų garsenybių buvo Hillary Clinto, kuri šiemet tikriausiai taps Demokratų partijos kandidate.

REKLAMA

Ištaigingas gyvenimas

Melania Trump moka bent penkias kalbas, tarp jų anglų, italų, prancūzų ir vokiečių.

Melanios „Twitter“ paskyroje, kurioje naujų pranešimų nebuvo skelbiama po to, kai Donaldas paskelbė kandidatuojantis į prezidento postą, atspindi jos ištaigingą gyvenimą, įskaitant skrydžius privačiu reaktyviniu lėktuvu iš Niujorko, kur yra jų prabangūs apartamentai, ir rezidencijų Floridoje.

M.Trump įkeldavo nuotraukų iš visuomenės elito susitikimų ir svarbių sporto rungtynių, ceremonijų ant raudonojo kilimo ir labdaros renginių. Visose tose nuotraukose Melania matoma nepriekaištingai apsirengusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių Melania atrodė ne visiškai susitaikiusi su mintimi, kad D.Trumpas mėgins užimti Baltuosius rūmus: kandidatas neseniai pripažino, kad jo žmoną tenkintų milijardieriaus verslininko ir televizijos realybės šou žvaigždės sutuoktinės vaidmuo.

„Ji sakė: „Mūsų gyvenimas nuostabus. Kodėl nori to imtis?“ – D.Trumpas citavo žmonos žodžius dienraščiui „The Washington Post“, kuris šį interviu paskelbė šeštadienį.

„Aš tikrai turiu tai padaryti“, – jis pacitavo savo atsakymą, pridūręs, kad žmona Melania galiausiai pritarė jo planams ir yra įsitikinusi jo pergale.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų