REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dešimt Seimo narių kreipėsi į premjerą Algirdą Butkevičių prašydami atsakyti į tris klausimus.

Dešimt Seimo narių kreipėsi į premjerą Algirdą Butkevičių prašydami atsakyti į tris klausimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Parlamentarai klausia, ar premjeras pripažįsta, kad aplinkos ministras K. Trečiokas melavo Seimo Antikorupcijos komisijai, neigdamas faktą, kad jam meras Ričardas Malinauskas 2015 m. rugsėjo 21 d. skambino ir prašė nedelsiant parengti ir priimti specialų Vyriausybės nutarimą, kuriuo būtų panaikintas iki tol galiojęs kurortinių zonų reglamentavima

REKLAMA

Taip pat klausia, kaip ministras pirmininkas politiškai vertina tokį akivaizdų ministro melą Seimo Antikorupcinei komisijai? Ar Jūsų manymu toks ministro elgesys dera su jo duota priesaika „sąžiningai tarnauti Tėvynei, demokratijai, Lietuvos žmonių gerovei“?.

 

 

„Ar Seimo Antikorupcijos komisijai meluojantys ministrai gali dirbti Jūsų vadovaujamoje Vyriausybėje?“, – klausia Seimo nariai.

Kreipimąsi į premjerą pasirašė Seimo opozicijos lyderis Andrius Kubilius, parlamentarai Agnė Bilotaitė, Arvydas Anušauskas, Rokas Žilinskas, Paulius Saudargas, Liutauras Kazlavickas, Vytautas Juozapaitis, Audronius Ažubalis, Vilija Aleknaitė-Abramikienė ir Naglis Puteikis.

Kreipimesi Seimo nariai pateikia aplinkos ministro K. Trečioko liudijimų Antikorupcijos komisijai taip pat telefoninių pokalbių stenogramas.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų