REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos „La Liga“ čempionate 31-ajame ture „Camp Nou“ stadione susitiko Ispanijos čempionė „Barcelona“ ir karališkasis Madrido „Real“ klubas. Po įtemptos kovos rezultatu 2:1 (0:0) pergalę šventė Madrido „Real“ ekipa.

Ispanijos „La Liga“ čempionate 31-ajame ture „Camp Nou“ stadione susitiko Ispanijos čempionė „Barcelona“ ir karališkasis Madrido „Real“ klubas. Po įtemptos kovos rezultatu 2:1 (0:0) pergalę šventė Madrido „Real“ ekipa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

Viso pasaulio futbolo fanų ilgai laukta dvikova tarp „Barcos“ ir „Realo“ galiausiai įvyko. Nors prieš rungtynes turnyrinėje lentelėje skirtumas tarp ekipų buvo didžiulis visi galėjo tikėtis aukščiausio lygio rungtynių.

REKLAMA

 

Kaip ir buvo galima tikėtis žiūrovai išvydo ne vieną įvartį. Trys „Realo“ ir trys „Barcos“ žaidėjai yra rezultatyviausiu „La Ligos“ žaidėjų dešimtuke. „Barcos“ gretose prieš rungtynes Lionelis Messis, Neymaras ir Luisas Suarezas kartu pelnė 69 įvarčius, o „Reale“ Cristiano Ronaldo, Karimas Benzemas ir Garethas Bale kartu pelnė 63 įvarčius.

 

„FC Barcelona“ 1:2 Madrido „Real“

56' G. Pique [1:0]

62' K. Benzema [1:1]

85' C. Ronaldo [1:2]

83' S. Ramos (Madrido „Real“) - antra geltona kortelė

Komandų sudėtys:

„FC Barcelona“: C.Bravo; J.Alba, J.Mascherano, G.Pique, D.Alves; A.Iniesta, S.Busquets, I.Rakitic; Neymar, L.Suarez, L.Messi.

REKLAMA
REKLAMA

Madrido „Real“: K.Navas; Marcelo, S.Ramos, Pepe, D.Carvajal; T.Kroos, Casemiro, L.Modric; C.Ronaldo, K.Benzema, G.Bale.

Rungtynių eiga:

 

Pirmosios 12-ą minučių buvo ganėtinai ramios, tačiau savo progą pasi-ymėti jau turėjo urugvajietis Luisas Suarezas. „Barcelonos“ puolėjas atsidūrė šalia vartų, tačiau nesugebėjo susitabdyti kamuolio ir progą „paleido vėjais“. Geltoną kortelę jau gavo „Realo“ kapitonas Sergio Ramosas.

 

Po pusvalandžio žiūrovai įvarčių dar neišvydo, tačiau abi ekipos pradėjo vis dažniau kurti atakas. Didžiausias skirtumas tarp komandų kaip įprasta yra kamuolio kontrolė, „Barcelona“ kamuolį kontroliuoja 62 proc. žaidimo laiko, tuo tarpu „Real“ tik 38 proc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po pirmo kėlinio rezultatas išlieka 0:0. „Barca“ į „Realo“ vartus smūgiavo 6 kartus, „Realas“ į varžovų – 5. Teisėjas per pirmą kėlinį parodė 4 geltonas korteles, po dvi abiejų komandų žaidėjams. „Real gretose įspėjimus turi S.Ramosas ir D.Carvajal, katalonų komandoje geltonas korteles turi L.Suarez su J.Mascherano.

Įvartis!!! Po Ivano Rakitičiaus kelto kampinio 56-ąją minutę tiksliai su galva smūgiavo „Barcelonos“ gynėjas Gerardas Pique.

1:1! Jau po šešių minučių prancūzas Karimas Benzema iš kelių metrų nuginklavo Claudio Bravo ir išlygino rezultatą.

REKLAMA

Po išlyginamo įvarčio abi komandos kiek sulėtino tempą, o didžiąją laiko dalį „Barcelona“ tiesiog laiko kamuolį aikštės viduryje.

83-ąją minutę „Realo“ gynėjas S.Ramosas užsidirbo antrą geltoną kortelę ir jau 85-ą minutę buvo pelnytas įvartis. Tačiau pasižymėjo Madrido ekipa. Greitos atakos metu smaigalyje atsidūrė Cristiano Ronaldo ir išvedė „Realą“ į priekį.

Teisėjas skelbia rungtynių pabaigą, o Madrido „Realas“ švenčia pergalė išvykoje prieš „Barcelonos“ ekipą.

 

Po pralaimėjimo „Barcelona“ išlaikė pirmą vietą ir yra surinkę 76 taškus. Madrido „Real“ liko trečioje ir septyniais atsilieka nuo „Barcos“, o nuo antroje vietoje esančių Madrido „Atletico“ futbolininkų atsilieka tik vienu tašku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų