REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Ankstų rytą atsikelti bus beveik neįmanoma dėl didelio mieguistumo. Įdienojus dėl savo perdėto jautrumo sureikšminsite viską, ką girdite apie save iš kitų. Visgi popietė, vakaras suteiks progų pasijusti tvirčiau.

Avinas Ankstų rytą atsikelti bus beveik neįmanoma dėl didelio mieguistumo. Įdienojus dėl savo perdėto jautrumo sureikšminsite viską, ką girdite apie save iš kitų. Visgi popietė, vakaras suteiks progų pasijusti tvirčiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jūsų laukia gera, produktyvi diena. Palanku tvarkyti komercinius, nuosavybės, pinigų reikalus, domėtis verslais ir nekilnojamojo turto rinka, kreditais, įvairia parama. Šį tą naudinga išties sužinosite ar net įgyvendinsite.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien neieškosite žodžio kišenėje, lengvai megsite pokalbius, rinksite ir skleiste informaciją, tvarkysite reikalus telefonu bei internetu. Regis, vakare būsite patenkinti ir tuo, ką nuveikėte, ir savimi, ir tais, kurie šalia.

Vėžys Nieko gero, jei teks anksti keltis, nes jausitės lyg pagiringi ir snausite net prie vairo. Dieną jums norėsis tik tinginiauti ir pataikauti sau bei mylimiausiam žmogui. Regis, tai dienos nesugadins ir vakare jausitės harmoningai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Ryte rūpesčių kels vaikai, artimi žmonės bei spūstys kelyje. Įdienojus fortūna šypsosis plačiau. Regis, šauniai bendrausite, flirtuosite, gerai seksis kūrybinė, pedagoginė veikla. Vakare galimas įsipareigojimas susijęs su meile, vaikais.

Mergelė Iš ryto galite nekaip jaustis ir sunkiai vaikyti miegus. Pernelyg priekabiai vertinsite savo ir kitų išvaizdą, stilių, tad nepasitenkinimas lydės iki pat popietės. Vėliau labiau parūps darbas, šeima, ir mažiau galvosite apie save.

Svarstyklės Paryčiais jus gali sutrikdyti antrosios pusės būsena ar elgesys. Regis, pirmą pusdienį bus sunku susikaupti darbui, nes mintys suksis apie artimą žmogų, meilės santykius. Vakaras žada pokalbį, po kurio palengvės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Ankstų rytą jus gali išgąsdinti keistas negalavimas arba nuojauta, kuri įdienojus tikėtina, kad pasitvirtins. Visgi diena bus nebloga, ypač jei ketinate tvarkytis finansinius reikalus. Vakare būsite dar apsukresni ir iš to turėsite naudos.

Šaulys Paryčiais kilusi intuityvi mintis ar prisimintas sapnas gali ką nors išpranašauti ateičiai. Apskritai, diena bus puiki, beveik nebus šansų pakenkti savo autoritetui, nes ką bedarytumėte, rezultatas bus pozityvus. Ko nors išmoksite iš augančios kartos.

Ožiaragis Ankstus rytas gali būti trikdantis, galbūt ne laiku prabusite susapnavę košmarą ar pranašingą sapną. Visą dieną jautriai reaguosite net į menkas pastabas. Popiet labiau susikaupsite darbui, bet galimi viršvalandžiai, nes visko nespėsite.

REKLAMA

Vandenis Jeigu per daug nesitikite iš savo vaikų, draugų, mylimųjų, priimate juos tokius, kokie yra, tai diena bus puiki ir tikrai rasite kuo pasidžiaugti, su kuo pasidalyti savo sėkme bei rūpesčiais. Tikėtinas intriguojantis flirtas.

Žuvys Jeigu reikia anksti keltis, šį rytą bus ypač sunku dėl neįveikiamo mieguistumo, silpnumo. Išvakarėse vartojusieji svaigalus ar nekokybišką maistą, gali jausti apsinuodijimo simptomus. Iki pat vakaro stigs energijos, pasitikėjimo savimi.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų