REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai kurios žvaigždės tik šiek tiek pasidailina išvaizdą, o kai kurios plastinėms operacijoms išleidžia milijonus... Išvada: geriau rečiau, bet brangiau ir kokybiškiau.

Kai kurios žvaigždės tik šiek tiek pasidailina išvaizdą, o kai kurios plastinėms operacijoms išleidžia milijonus... Išvada: geriau rečiau, bet brangiau ir kokybiškiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Blake Lively 7300 dolerių

Aktorei Blake Lively buvo atlikta nosies plastinė operacija ir ilga serija odos atnaujinimo procedūrų: spuogelių gydymas, raukšlelių lyginimas ir t.t.

REKLAMA

Megan Fox 8000 dolerių

Megan Fox nemenkos sumelės nepagailėjo krūtų implantams, lūpų bei skruostų užpildams ir botoksui.

Pamela Anderson 10 500 dolerių

Pamela Anderson darė viską, kad tik išliktų jauna ir graži: putlino lūpas, leidosi botoksą, didinosi, o vėliau ir mažinosi krūtis.

Nicki Minaj 11 500 dolerių

Nicki Minaj išvaizdos skirtumai karjeros pradžioje ir dabar – išties šokiruojantys. Na, grožiui ji pinigų nepagailėjo. Pigiausiai kainavo odos šviesinimas, o brangiausiai – atsikišusios nosies mažinimas. 5000 dolerių atlikėja nepagailėjo silikono implantams ir botoksui. Dabar tuo silikoninius pasididžiavimus ji drąsiai pagal hip-hop muzikos ritmą krato koncertuodama.

REKLAMA
REKLAMA

 

 

Kim Kardashian 16 500 dolerių

Ne tik Kim Kardashian gerbėjai aukoja tūkstančius, kad taptų kuo panašesni į ją, bet ir ji pati plastikos chirurgams kloja nemenkas sumas. Per 16 500 dolerių Kim išleido nosies plastinei operacijai, sėdmenų ir krūtinės implantams.

 

 

Donatella Versace 25 000 dolerių

Na, nėra ką ir sakyti, viskas akivaizdžiai matosi. Donatella plastinei chirurgijai išleido 25 000 dolerių ir dėl to, deja, tapo pajuokos objektu. Moteris leido pinigus botoksui, lazerinėms procedūroms, veido užpildams, akių vokių pakėlimo operacijoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Heidi Montag 30 000 dolerių

Kad taptų gražesnė, kylanti Amerikos žvaigždutė paaukojo labai mažai laiko, bet labai daug pinigų. Per vieną dieną jai buvo atliktos šios plastinės operacijos: antakių pakėlimas, nosies mažinimas, atlėpusių ausų „suspaudimas“, lazeriu nuo smakro panaikinti plaukeliai, dvigubai padidintos krūtys, nuo išorinių ir vidinių šlaunų pusių nusiurbti riebalai, kurie vėliau buvo suleisti į skruostus.

Caitlyn Jenner 60 000 dolerių

Apie Bruce’o virsmą moterimi kalbėti galima būtų visą dieną. 10 valandų trukusių operacijų ciklas apima visą vyro kūną. Pasiryžęs tapti Caitlyn, Bruce‘as paaukojo 60 000 dolerių.

REKLAMA

Kris Jenner 70 000 dolerių

O štai nuo buvusio vyro atsilikti nenorinti Kris Jenner plastikos chirurgams uždirbti leido dar daugiau. Gražinimosi procedūroms ji išleido daugiau nei 70 000 dolerių.

Sharon Osbourne 185 000 dolerių

Linksmuolė Sharon Osbourne irgi neapsiėjo be plastikos chirurgų pagalbos. O kas belieka, kai esi garsaus rokerio mylimoji?

Demi Moore 500 000 dolerių

Praleidusi 500 000 dolerių plastinėms operacijoms, Demi Moore nesuklydo. Tai, kad jos pasirinktos procedūros kainavo brangiau, įrodo dabartinė aktorės išvaizda. Jos veido bruožai vis dar išliko ryškūs, o kūnas – tobulos formos.

REKLAMA

Michaelas Jacksonas milijonas dolerių

Scenos legenda Michaelas Jacksonas prieš mirtį atrodė visiškai kitaip, nei karjeros pradžioje. Atlikėjui buvo atlikta bent šimtas plastinių operacijų. Deja, kuo daugiau operacijų, tuo sunkiau gyja audiniai. Dėl šios priežasties garsenybės išvaizda panašėjo į plastelino figūrą. 

Jocelyn Wildenstein 2 milijonai dolerių

Tačiau niekas iš šio sąrašo neprilygsta Jocelyn Wildenstein, kuri ir išgarsėjo dėl itin ekstravagantiško savo gyvenimo būdo bei nesibaigiančio plastinių operacijų maratono. Kad taptų tokia, kokia yra dabar ji nepagailėjo 2 milijonų dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų