REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Motina prisipažino dėl padaryto nusikaltimo, dėl Kėdainiuose rasto negyvo kūdikio, ketvirtadienį patvirtino prokuroras.

 Motina prisipažino dėl padaryto nusikaltimo, dėl Kėdainiuose rasto negyvo kūdikio, ketvirtadienį patvirtino prokuroras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Galiu pasakyti, kad ji buvo apklausta, prisipažino padariusi šią nusikalstamą veiką ir mes šiandien po pietų kreipsimės į Kauno apylinkės teismą dėl jos apklausos ir kardomosios priemonės paskyrimo. Daug ką turės atsakyti eskpertai – tiek teismo medicinos, tiek psichiatrijos“, – spaudos konferencijoje ketvirtadienį sakė Kauno apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Andrius Kiuršinas.

REKLAMA

Prokuroro teigimu, kol kas neįmanoma pasakyti nei kada nusikaltimas įvykdytas, nei kiek laiko praėjo.

„Tai gana svarbūs klausimai ir jie turi būti atsakyti specialistų“, – sakė prokuroras.

Jis nedetalizavo, ar yra žinomi nusikaltimo motyvai. Moteris savo nėštumą teigia slėpusi, o pagimdžiusi tos draugės, pas kurią gyveno, namuose.

Gavus pranešimą apie Kėdainiuose plastikiniame maišelyje rastą negyvą moteriškos lyties naujagimio kūną su smurto žymėmis, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo. Kaip pranešė Generalinė prokuratūra, šiuo metu atliekami neatidėliotini ikiteisminio tyrimo veiksmai, laukiama teismo medikų išvadų.

REKLAMA
REKLAMA

Prokuroras kreipėsi į Kauno apylinkės teismą dėl įtariamosios apklausos ir kardomosios priemonės – suėmimo – taikymo. Teismas prašymą tenkino ir leido ją suimti dviem mėnesiams.

Antradienį policija pranešė Kėdainiuose plastikiniame maišelyje radusi naujagimio lavoną. Moteriškos lyties yrantis kūdikio kūnelis 23 val. aptiktas Chemikų gatvėje esančiame bute. Ant plastikiniame maišelyje rasto kūnelio pastebėta smurto žymių.

Įtariant nužudymą, policija sulaikė ir į areštinę uždarė 1976 metais gimusią įtariamąją.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų