REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Žalgiris“ iškovojo ketvirtą, o „Trakai“ ir Klaipėdos „Atlantas“ – trečiąsias sezono pergales.

Vilniaus „Žalgiris“ iškovojo ketvirtą, o „Trakai“ ir Klaipėdos „Atlantas“ – trečiąsias sezono pergales.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nesustabdomi. Po „Žalgirio“ kojomis šįkart krito Utenos „Utenis“. 80 minučių Visagine atsilaikiusį Aukštaitijos klubą palaužė Eltono įvartis – dvikova baigėsi 1:0.

REKLAMA

Autsaideris. Kauno „Stumbrui“ iškovojus pergalę prieš „Kauno Žalgirį“, Utenos komanda lieka vienintelė, kuri per keturis pirmuosius „SMScredit.lt A lygos“ čempionato turus neiškovojo nė taško.

Dvivaldystė. „Trakų“ žaidėjas Nerijus Valskis įmušė Marijampolės „Sūduvai“. Tai buvo ketvirtasis jo tikslus smūgis šį sezoną, leidęs snaiperių rikiuotėje pavyti iki tol vienvaldį lyderį Bahrudiną Atajičių iš „Žalgirio“.

REKLAMA
REKLAMA

Traumos. Dėl jų aikštę teko palikti „Žalgirio“ gynėjui Mariui Žaliūkui ir „Atlanto“ saugui Andriui Bartkui, kuriam lūžęs šonkaulis pradūrė plautį.

Karma. Trečią sezoną „SMScredit.lt A lygoje“ žaidžiantys „Trakai“ išvykoje „Sūduvai“ kol kas nepralaimėjo nė sykio. Dar daugiau – per penkerias rungtynes riteriai marijampoliečiams namie neleido įmušti nė karto. Šįkart trečią pergalę iš eilės iškovoję „Trakai“ laimėjo 2:0.

Sąlygos. „Žaidėjai dažnai galvojo ne apie smūgius ar perdavimus, o apie tai, kaip išsilaikyti ant kojų“, – po dvikovos Visagine, kurioms vykstant iš dangaus krito snaigės, sakė „Žalgirio“ treneris Valdas Dambrauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Planas. Vilniečių vairininkas taip pat gyrė „Utenį“, pasirinkusį gynybinę taktiką ir siauresnėje nei daugumoje kitų šalies stadionų aikštėje stipriai apriboję „Žalgirio“ veiksmų laisvę kraštuose. „Iki plano įvykdymo pritrūko dešimties minučių“, – pripažino uteniškių treneris Mindaugas Čepas.

Istorija. Jonavos „Lietava“ patyrė pirmą nesėkmę per visą savo žaidimo A lygoje istoriją. Pirmą kartą nuo Nepriklausomybės atkūrimo su stipriausiais šalies klubais rungtyniaujantys jonaviškiai iki pralaimėjimo „Atlantui“ 0:1 buvo iškovoję vieną pergalę ir dukart sužaidę lygiosiomis.

REKLAMA

Nuožmūs. „Atlanto“ futbolininkai nemuša daug įvarčių – per ketverias rungtynes jie tai padarė tik keturis kartus. Bet mažiau svetingos gynybos „SMScredit.lt A lygoje“ šį sezoną nėra – uostamiesčio komanda kamuolį į savo vartus įleido vos sykį.

Veteranai. Po Kauno derbio aikštę jie paliko skirtingos nuotaikos. Andrius Velička iš „Kauno Žalgirio“ 85-ąją minutę rezultatui esant 1:1 neįmušė 11 metrų baudinio, o Artūro Rimkevičiaus tikslus smūgis netrukus atnešė „Stumbrui“ pergalę 2:1.

Šventės. „Mums pritrūko futbolo dievų pagalbos. Artėja Velykos, nueisime į bažnyčią, gal tada jie į mus atsisuks“, – nelinksmai juokavo „Kauno Žalgirio“ treneris Laimis Bičkauskas. „Futbolas kartais būna bjaurus, bet kartais suteikia žmonėms tiek džiaugsmo, kad jo užtenka savaitei“, – iš savo varpinės rungtynes įvertino „Stumbro“ vairininkas Darius Gvildys.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų