REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lemtingų sprendimų diena: antradienio horoskopas

Kovo 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien kartu su šeima derėtų aptarti bendrą biudžetą, pakoreguoti laisvalaikio planus, jeigu jie neracionalūs, per daug kainuojantys. Pasikonsultuokite su žinovais dėl nekilnojamo turto, komercijos, nuomos ar apdailos reikalų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Ši diena jums turėtų būti sėkminga. Galimi neblogi pasiekimai mene, pramogų versle, sporto srityje. Augs noras mylėti ir būti mylimiems. Pasimatymas neturėtų nuvilti, jei jūsų norai realūs. Pagerės santykiai su vaikais, artimaisiais.

REKLAMA

Dvyniai

Tikėtini geri rezultatai ar palankios naujienos darbe, versle. Galbūt pavyks įsidarbinti ar sustiprinti savo pozicijas. Derėtų gerinti mitybą, išsivalyti organizmą, peržiūrėti garderobą ir pagalvoti, kaip jį atnaujinti be didelių išlaidų.

Vėžys

Palanku vizituoti svarbius asmenis, tartis dėl perspektyvų, juridinių reikalų. Labai aktualus bus meilės arba verslo partnerystės klausimas. Galbūt įsigysite naudingą sąjungininką arba buvęs priešas taps draugu, partneriu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Ši diena bus svarbi tiems, kurie tvarko investicijų, palikimo, draudimo reikalus. Palanku imtis verslo reformų, ieškoti partnerių, rėmėjų. Jei norite sugundyti patinkantį asmenį, šiandien tai pavyks beveik be pastangų.

Mergelė

Galite tikėtis neblogų rezultatų, jei kažkur vykstate darbo ar studijų tikslais, tvarkote juridinius formalumus, ruošiate svarbias publikacijas. Galbūt užmegsite naują ar atnaujinsite svarbią seną pažintį.

Svarstyklės

Jei reikia aptarti būsimus darbus, apsilankyti pas aukščiau stovinčius asmenis, darykite tai šiandien. Ir jums, ir tiems, su kuriais bendrausite, nestigs sveiko proto, diplomatijos ir noro taikiai spręsti santykius bei reikalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien būsite nusiteikę elgtis draugiškai ir teisingai, tad savo ruožtu galite tikėtis geranoriškumo iš aplinkinių. Turbūt iš visų pusių atakuos draugai ir pažįstami. Galite sudalyvauti renginyje, kuriame užmegsite reikalingų pažinčių.

Šaulys

Pasižymėsite puikia intuicija, subtiliu požiūriu. Pajusite daugiau šilumos bei užuojautos mažiau laimingiems žmonėms. Diplomatišku elgesiu galėsite įveikti arba sumažinti slaptą priešpriešą, intrigas, nukreiptas prieš jus.

Ožiaragis

Šiandien su jumis bus malonu bendrauti. Pasitelkę asmeninę patirtį ir išmintį sugebėsite patarti. Turėtų būti kūrybinga diena. Jei ruošiatės į kelionę ar stengiatės įsigyti vertingą pirkinį, neturėtų tam kilti kliūčių.

REKLAMA

Vandenis

Nebloga diena sudaryti komercines, nuomos sutartis, įsigyti materialinių vertybių, pirkti dovanas, tartis dėl kredito. Tikriausiai pavyks kai kuriuos reikalus pakreipti naudinga linkme. Puoselėsite meilės svajones.

Žuvys

Diena palanki bendravimui, tarpininkavimui, ryšių užmezgimui, prekybai, kūrybai. Tikėtina nebloga žinia arba pasiūlymas iš užsienio. Gali pasitarnauti ir atsitiktinai išgirsta informacija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų