REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išbandymų ir staigmenų diena: horoskopas 12 zodiako ženklų

Avinas

Avinas

REKLAMA

Nors pagrindo nerimauti neturėsite, vis tiek būsite įsitempę, lengvai sudirgsite. Vis dėlto keblius reikalus išspręsite, atsiras ir netikėta pagalba.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nepraleiskite gana palankaus meto reikalams tvarkyti. Gautus pasiūlymus verta priimti su tam tikromis išlygomis. Būkite atidesni mylimo asmens žodžiams.

REKLAMA

Dvyniai

Šios dienos sprendimai lemtingi ilgam.

Vėžys

Tinka spręsti ir partneriško bendravimo problemas. Rasite galimybių susitarti. Siekite partnerių paramos, gerinkite santykius su sutuoktiniu.

Liūtas

Atsipalaiduokite ir darykite tai, ko norisi. Nesijaudinkite, jei ne viską suspėsite – rytdiena bus dar palankesnė.

Mergelė

Sėkmės metas, kai nesunkiai įveiksite ankstesnius kliuvinius ir sunkumus. Tiesa, nebūkite labai užsispyrę: savo tikslus pasieksite lankstumu.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Jei norite kai ką reikšminga pasiūlyti savo vadovui ar dalykiniam partneriui, šiandien bus puiki proga: jūsų idėjas aplinkiniai įvertins. Svarbius dalykinius reikalus galima tvarkyti ir ryt.

Skorpionas

Labiau pasidžiaukite gyvenimu ir bendravimu su draugais. Reikalams tvarkyti ši diena puiki. Verta ieškoti pagalbos pas įtakingus draugus.

Šaulys

Šiandien nereikėtų savęs varginti sunkiais darbais ir bendravimu. Geriausia atsitraukti nuo dalykinių reikalų ir leisti sau pasvajoti, daryti tai, ko norisi.

Ožiaragis

Diena gera imtis atidėtų reikalų: nuveiksite daug, nes būsite itin energingi, sumanūs. Išaugs darbų tempas, padarysite tai, ko anksčiau nespėjote. Gerai prisiminti pažadus artimiesiems ir juos įvykdyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Šiandien jums pavyks aplinkinius įtikinti savo teisumu. Galima pradėti kovą už save, savo idėjų pripažinimą. Palanku tvarkyti piniginius reikalus. Tai geras metas ieškoti naujų pelno šaltinių, investavimo galimybių.

Žuvys

Ši diena tinkama tvarkyti skubius reikalus. Gera proga ką nors prasminga padovanoti tėvams.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų