REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį Pasvalio sporto mokykloje surengtoje sporto šventėje spindėjo ne tik vietos numylėtiniai „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai, bet miesto mokyklų mokiniai bei garbingi svečiai, o sausakimšai „Pieno žvaigždžių“ arenoje susirinkę sirgaliai turėjo galimybę stebėti neeilinį šou.

Trečiadienį Pasvalio sporto mokykloje surengtoje sporto šventėje spindėjo ne tik vietos numylėtiniai „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai, bet miesto mokyklų mokiniai bei garbingi svečiai, o sausakimšai „Pieno žvaigždžių“ arenoje susirinkę sirgaliai turėjo galimybę stebėti neeilinį šou.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šventę sveikinimo kalba atidaręs Pasvalio rajono meras ne tik džiaugėsi aukščiausioje šalies krepšinio lygoje rungtyniaujančia „Pieno žvaigždžių“ komanda, bet ir išskyrė antrą kartą geriausiu Lietuvos snaiperiu tapusį Derricką Low.

REKLAMA

„Su kolegomis kalbėjome, kad arena yra per maža ir šiandien visiems norintiems sutilpti vietų dar trūksta. Didžiuojuosi miestu, kad taip susirenkame pagerbti mūsų miesto komandą, kuri garsina Pasvalį ir sutelkia visą miestą. Sveikinu ir Derricką, kuris Karaliaus Mindaugo taurėje laimėjo tritaškių konkursą“, – sakė miesto meras.

Sveikinimo žodžius netrukus tarė Pasvalio politikas ir Seimo narys Antanas Matulas, kuris kalbėdamas susirinkusiems žiūrovams išreiškė nuostabą Pasvalio krepšiniu.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei kas nors prieš 10 metų būtų pasakęs, kad į Pasvalį atvažiuos stipriausios Lietuvos komandos, niekas nebūtų patikėjęs. Argi galėjome pasvajoti, kad mūsų komandoje rungtyniaus krepšininkai iš JAV, Slovėnijos, Ukrainos ir kitų šalių? Esu dėkingas visiems, kurie vysto krepšinį Pasvalyje“, – pasidžiaugė politikas.

Netrukus dėmesio sulaukė ir „Pieno žvaigždžių“ komandos žaidėjai. Su sirgalių atsiųstais klausimais prie krepšininkų priėjęs renginio vedėjas netrukus prakalbino vietos žvaigždes.

„Šioje komandoje prieš atvykdamas pažinojau Derricką Low, Andrejų Agafonovą ir Ramone’ą Moore’ą. Galiu pažadėti, kad „Žalgirį“ dar įveiksime“, – aistruoliams vilties įpūtė komandos naujokas Stanislavas Tymofejenka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Netrukus po linksmosios krepšininkų viktorinos savo jėgas krepšinio aikštelėje išbandė ir vietos politikai. „Trys prieš tris“ rungtynėse Pasvalio rajono meras Gintautas Gegužinskas ir miesto savivaldybės tarybos narys Alfonsas Pulokas turėjo galimybę į savo komandą išsirinkti po vieną „Pieno žvaigždių“ komandos krepšininką.

Miesto vadovas pasikvietė snaiperį D.Low, tuo metu tarybos narys A.Pulokas išreiškė pasitikėjimą Steponu Babrausku. A.Puloko viltis pasiteisino – jo S.Babrausko ir kito savivaldybės atstovo trijulė draugiškoje kovoje per du kėlinius patiesė mero ir Low vedamą komandą.

REKLAMA

Po daug emocijų sukėlusių trijulių rungtynių į aikštelę žengė ir vyriausiasis Pasvalio ekipos strategas Mantas Šernius, kuris kartu su asistentu Tomu Rinkevičiumi varžėsi linksmose estafetėse. Visgi susumavus rezultatus paaiškėjo, kad „Pieno žvaigždžių“ komandos trenerių štabas privalėjo nukelti kepures prieš moksleivių ir politikų trejetus.

Karaliaus Mindaugo taurės turnyro tritaškių konkurse sau lygių neturėjęs D.Low savo galimybes demonstravo ir pasvaliečiams. Tiesa, šį kartą snaiperiui į atlapus kibo mokiniai, o geriausiai iš jų sekėsi Pasvalio P.Vileišio gimnazijos atstovui Jurgiui Budriui, kuris finale surinko 8 taškus ir buvo apdovanotas specialiais prizais.

REKLAMA

Renginio desertu susirinkusiems žiūrovams tapo du kėlinius trukusi akistata tarp Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipos ir rinktinės miesto komandos. Miestelėnų ekipa jau nuo pat mačo pradžios griebė profesionalus už gerklės, o tai komentuodamas renginio vedėjas šmaikščiai suabejojo tolesnėmis „Pieno žvaigždžių“ galimybėmis LKL pirmenybėse.

Į šią pastabą pasvaliečių strategas M.Šernius atsakė nesutrikęs: „Kurie šiandien laimės, tie ir žais prieš „Lietkabelį“. Geros nuotaikos nestokojęs susitikimas baigėsi kiek netikėtai ir pergalę šventė rinktinė Pasvalio ekipa – 29:21.

Šventė buvo vainikuota prizų dalybomis. „Pieno žvaigždžių“ komandos garbės prezidentas Rimantas Endrijaitis apdovanojo konkursų laureatus ir Pasvalio miesto sporto šventė atsisveikino iki kitų metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų