REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
„Bayern“ – „Juventus“ (nuotr. SCANPIX)

Trečiadienį Vokietijoje ir Ispanijos buvo sužaistos paskutinės Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynės. Prie šešių anksčiau patekusių ekipų prisijungė Miuncheno „Bayern“ ir „Barcelona“ ekipos.

7

Trečiadienį Vokietijoje ir Ispanijos buvo sužaistos paskutinės Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynės. Prie šešių anksčiau patekusių ekipų prisijungė Miuncheno „Bayern“ ir „Barcelona“ ekipos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Miuncheno „Bayern“* 4:2 Turino „Juventus“, pirmos rungtynės 2:2

6' P. Pogba [0:1]

28' J. Cuardado [0:2]

73' R. Lewandowski [1:2]

90+1' T. Muller [2:2]

108' T. Alcantara [3:2]

110' K. Coman [4:2]

REKLAMA

Miunchene susitiko „Juventus“ ir „Bayern klubai. Abi komandos buvo įvardijamos kaip vienos stipriausių ekipų Europoje ir sudarė „super“ aštuntfinalio porą. Pirmos rungtynės Italijoje baigėsi lygiosiomis 2:2.

Startinės sudėtys:

Miuncheno „Bayern“: M.Neuer; D.Alaba, M.Benatia, J.Kimmich, P.Lahm; X.Alonso, F.Ribery, A.Vidal, T.Muller, D.Costa; R.Lewandowski.

Turino „Juventus“: G.Buffon; P.Evra, L.Bonucci, A.Barzagli, S.Lichtsteiner; Alex Sandro, P.Pogba, S.Khedira, J.Cuardado, Hernanes; A.Morata.

REKLAMA
REKLAMA

Rungtynių eiga:

 

Įvartis!!! 6-ąją minutę Paulis Pogba pasinaudojo Manuelio Meuerio klaidą ir nesunkiai pasiuntė kamuolį į neginamus vartus. Svečiai priekyje 1:0.

 

Pirmoje rungtynių pusėje pranašesni atrodo „Juventus“ futbolininkai. Turino ekipa pelnė ir antrąjį įvartį, tačiau dėl nuošalės įvartis įskaitytas nebuvo.

2:0! Juanas Cuardado ir Alvaro Morata!!! Nuostabi ataka, nuostabus įvartis. A.Morata atliko sėkmingą reidą nuo savo aikštės pusės iki varžovų baudos aikštelės prieigose atliko perdavimą J.Cuardado. Kolumbietis suklaidino pora „Bayern“ gynėjų ir kamuolį pasiuntė į M.Neuer ginamus vartus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po įvarčio žaidimas iki pirmo kėlinio pabaigos išliko patrauklus akiai. Tiek „Bayern“, tiek „Juventus“ nuolatos ieško progos pasižymėti

„Bayern“ antrajame kėlinyje pradėjo vis dažniau atakuoti, tačiau labai pavojingų progų sukurti bavarams nepavyksta. Tuo tarpu A.Morata „tyčiojasi“ iš „Bayern“ gynybos ir kurią vieną progą po kitos.

Intriga grįžta! 73-ąją minutę po Douglas Costa puikaus perdavimo į baudos aikštelę Robertas Lewandowski tiksliai smūgiavo su galva ir komandas skiria tik 1 įvartis.

Iki 80-osios minutės po įvarčio „Bayern“ žaidėjai dar aktyviau jungiasi į atakas, tačiau svečiams pavyksta apsiginti.

REKLAMA

MIULERIS, TOMAS MIULERIS! Vokietis iš poros metrų per pridėtą laiką įmušė įvartį su galvą ir išvedė komandą į pratęsimą.

Po pirmo 15-os minučių kėlinio stipresni atrodo šeimininkai, tačiau auksinių progų neturėjo. O žaidėjai vis dažniau veliasi į konfliktus, teisėjas jau parodė devynias geltonas korteles.

3:2! Po keitimo pasirodęs „Bayern“ saugas Thiago Alcantara pelnė įvartį po puikaus susižaidimo baudos aikštelėje su T.Muller.

4:2! Kingsley Coman po kontratakos pelnė įvartį. Prancūzas vienas suklaidino kelis „Juventus" gynėjus ir tiksliai pasiuntė kamuolį į tolimąjį vartų kampą.

REKLAMA

Nuskamba galutinis teisėjo švilpukas ir „Bayern" futbolininkai gali džiaugtis įspūdinga pergale.

 

„Barcelona“* 3:1 Londono „Arsenal“, pirmos rungtynės 2:0

18' Nemyar [1:0]

51' M. Elneny [1:1]

65' L. Suarez [2:1]

88' L. Messi [3:1]

Čempionų lygos čempionų titulą ginanti „Barcelona“ jau prieš rungtynes buvo viena koja ketvirtfinalį. Katalonai pirmose rungtynėse Londone šventė pergalę rezultatu 2:0 ir prieš rungtynes namuose galėjo jaustis pakankamai saugiai. Katalonai namuose vedami savo lyderių trejeto MSN (Messi, Suarez, Neymar) iškovojo dar vieną nesunkią pergalę prieš Londono ekipą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Startinės sudėtys:

„Barcelona“: M.ter Stegen; J.Alba, J.Mathieu, J.Mascherano, D.Alves; A.Iniesta, S.Busquets, I.Rakitič; Neymar, L.Suarez, L.Messi.

Londono „Arsenal“: D.Ospina; N.Monreal, Gabriel, L.Koscielny, H.Bellerin; M.Elneny, M.Flamini, A.Sanchez, M.Ozil, A.Iwobi; D.Welbeck.

 

Miuncheno „Bayern“ ir „Barcelona" prisijungė prie kitų šešių ketvirtfinalio dalyvių - Madrido „Real“, „VfL Wolfsburg“, Lisabonos „Benfica“, Paryžaius „Saint-Germain“, Madrido „Atletico“, Mančesterio „City“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų