REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Technologijos bus ir toliau plėtojamos, o klaviatūra užleis vietą kalbos atpažinimo programoms, pareiškė bendrovės "Microsoft" vadovas Billas Gatesas (Bilas Geitsas).

REKLAMA
REKLAMA

"Manęs dažnai klausia, kada baigsis technologijų revoliucija? Ar yra pažangos kuriant naujus lustus ir programas, ar ši pažanga ims lėtėti mums pasiekiant kai kurias aukščiausias ribas?" - sakė jis forume Pekine.

REKLAMA

"Atsakymo esmė ta, kad artimiausią dešimtmetį mes nematome jokių ribų. Iš tikrųjų mes tikimės, kad pajėgumai tebekils į aukštesnius lygius", - sakė jis.

Turtingiausio pasaulyje žmogaus, kurio turtas įvertintas 56 mlrd. dolerių, prognozėmis, ateityje mokinių sąsiuvinius pakeis elektroninės planšetės, kurios bus pigios, turės daugialypę terpę ir prieigą prie interneto.

"Mes iš tikrųjų nematome jokių kanalų pločio apribojimų... Naujos bevielės prieigos leis mums naudotis labai gerais didelio pralaidumo kanalais be laidų sistemų", - sakė B.Gatesas.

REKLAMA
REKLAMA

Jis taip pat teigė, kad visa televizija bus kabelinė.

"Mes tikimės, kad televizija bus naudojama per internetą, nes dabar turime pakankamai juostų ne tik įprastam vaizdo įrašui perduoti, bet taip pat filmams ir verslo susitikimams, bet kurio tipo vaizdo įrašams", - sakė B.Gatesas.

"Prieš penkerius metus mes aptarinėjome muziką internete. Mes kalbėjome apie nuotraukas internete, o vaizdo įrašai nebuvo plačiai paplitę. Dabar tai masinis reiškinys. Šioje srityje mes esame tik kelio, kurį leidžia technologijos pradžioje", - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų