REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Remdamiesi partneriais pasistenkite kuo daugiau nuveikti – tai užtikrins sėkmę. Siekite draugauti, o ne pyktis, derėtis, o ne kelti ultimatumus ar siųsti grasinimus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Likite saikingi ir atsargūs spręsdami finansinius reikalus – verta taupyti, kaupti. Netinka reikalauti skolos grąžinimo: dabar geriau duoti nei imti.

REKLAMA

Dvyniai

Jei matysite, kad niekuo negalite žmogui padėti, nesuteikite tuščiai vilties. Neskubėkite įsipareigoti: vėliau jus gali šantažuoti dabar duotu žodžiu, ypač jei jis bus duotas vakare.

Vėžys

Pasyvus metas, kai geriau niekam nekristi į akis. Laukia sunkus vakaras, kai geriau likti namie ir vengti bendravimo.

Liūtas

Jus lydės sėkmė: galite imtis rizikingiausių dalykų. Tai tinkamas laikas pasikalbėti su partneriu apie atsakomybę. Pravartu griežčiau paaiškinti savo vaikams apie pareigas tiems, kuriuos myli, savo šeimai, tėvams.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Geras metas bendrauti su svarbiais žmonėmis, ieškoti patikimų partnerių, tartis, derėtis. Nebloga proga kategoriškam pokalbiui su sutuoktiniu.

Svarstyklės

Tinkamas metas puoselėti bendradarbiavimą. Jei susiruošite kam nors padėti, darykite tai be savanaudiškų tikslų, nelaukdami atlygio.

Skorpionas

Kiek įtemptas, nervingas laikas, bet vis dėlto tinkamas tiek asmeninėms problemoms spręsti, tiek tvarkyti svarbius dalykinius reikalus.

Šaulys

Palanku su draugais ar partneriais aptarti veiklos perspektyvas. Vakare geriau nevykti į svečius, neužmegzti naujų pažinčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Puikus laikas tvarkyti reikalus, susijusius su jūsų veikla, remontu namuose. Kad ir kuo užsiimsite, labiau gilinkitės į detales, nes taip geriau suvoksite reikalo esmę, ir neskubėkite daryti išvadų.

Vandenis

Svarbius reikalus aptarkite su draugais, kvieskitės juos į pagalbą. Jei draugas seniai netesi duoto žodžio, puiki proga jam priminti, tačiau nenustebkite, jei ir jums kas nors prikiš neįvykdytą pažadą. Geras laikas užmegzti partneriškus ryšius: jie bus stabilūs.

Žuvys

Iniciatyvos nesiimkite, laukite palankios akimirkos, nesikarščiuokite – tai ramybės, paslapties laikas. Šiandien net ir labai norėdami įvykių nepaskubinsite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų