REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Šiandien derėtų rimtai paplušėti, jei reikia įveikti įstrigusį reikalą. Regis, susidursite su oponentais, turinčiais jums nesuprantamų idėjų ir norų. Vakaras žada puikų renginį ar pasimatymą.

Avinas Šiandien derėtų rimtai paplušėti, jei reikia įveikti įstrigusį reikalą. Regis, susidursite su oponentais, turinčiais jums nesuprantamų idėjų ir norų. Vakaras žada puikų renginį ar pasimatymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Galite būti raginami kažką parduoti ar pirkti. Tai, kas iš pradžių pasirodys tikra nesąmonė, netrukus gali tapti svarbu ir įmanoma. Kita vertus, spontaniškas įsipareigojimas gali ilgam tapti nelengva našta.

REKLAMA

Dvyniai Jūsų šiandienė veikla bus produktyvi, jeigu ji susijusi su transportu, komercija, reklama, komunikacija, mokslu. Iš verslo partnerio, draugo ar giminaičio galite gauti svarbią žinią. Galima netikėta kelionė, viešnagė.

Vėžys Šiandien daug kas priklausys nuo jūsų pastangų, tvarkant finansų, turto arba šeimos reikalus. Panašu, kad vakare jus kažkas nustebins. Galbūt paaiškės, kad padarėte klaidą, neteisingai supratote partnerio ketinimus ar šeimos nario poelgį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Būsite kūrybingi ir veiklūs, todėl galite daug nuveikti. Galimas susitikimas su žmogumi, žadinančiu ypatingus jausmus. Tai, kas atrodė be ateities, gali tapti tvirtu ryšiu ar įsipareigojimu.

Mergelė Turėsite galimybių suintriguoti patinkantį asmenį. Atkreipkite dėmesį į dalykines ir su dieta, mityba susijusias naujoves - kai ką verta išbandyti. Pravartu labiau rūpintis sveikata ir grožiu. Įgyvendinkite tai, ką esate numatę.

Svarstyklės Gali būti, kad kažkam labai prireiks jūsų pagalbos, patarimų. Atsisakyti padėti reikštų aptemdyti santykius, prarasti pasitikėjimą. Galimas ir atvirkštinis variantas, t.y. patys pasijusite atstumti, neišgirsti, tarsi jūsų interesai būtų nesvarbūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Ši diena pareikalaus atsakomybės ir rimto požiūrio į pinigus, seksualinius santykius ir pan. Galbūt kažkas siūlys investuoti, bendradarbiauti, keisti darbą. Nepulkite į tai stačia galva, pasvarstykite.

Šaulys Stenkitės objektyviai įvertinti savo perspektyvas, kompetenciją. Dėl teisinių ar kitų keblių klausimų pravartu pasitarti su specialistais. Kontaktai su įtakingais žmonėmis apskritai turėtų suteikti neblogų vilčių. Būkite budrūs kelyje.

Ožiaragis Galite sulaukti rimto pasiūlymo iš darbdavio ar kolegos. Tiktų diskutuoti, mokyti - gerai seksis perteikti savo mintis ir jomis sudominti. Kita vertus, net dėl menko netikslumo ar klaidos sulauksite kritikos.

REKLAMA

Vandenis Būsite entuziastingai nusiteikę, iš kitų reikalausite pritarimo savo poelgiams, idėjoms. Gali tekti dalyvauti įdomiame renginyje, kolektyviniame susitikime. Gali užsimegzti tvirtas meilės ryšys.

Žuvys Vidinį sąmyšį kels ne vienas dalykas, tad pasistenkite atsipalaiduoti ir rasti naudingą užsiėmimą. Gana stipriai veiks intuicija, galite ja pasikliauti. Nevartokite svaigalų, saugokitės apsinuodijimo, alergijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų