REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ilgasis savaitgalis puiki proga atsipūsti ir palepinti save. Atšventę kovo 11 d. galėsite mėgautis puikiomis translicijomis, kurių šį savaitgalį netruks. O jei nuspręsite, kad norite dar daugiau, rekomenduojame įsijunti tv3.lt šeimos kino teatrą, kuriame rasite daugybę nemokamų ir lietuviškai įgarsintų filmų ir juos žiūrėti galėsite nors ir visą savaitgalį!

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos garbė 2016

TV3, penktadienis 19.30 val.

 

Kovo 11-ąją, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, kaip ir kasmet, prie ekranų žiūrovus suburs patriotiškumą ir lietuvybę puoselėjanti TV3 televizija. Tiesioginiame eteryje jau 11-ąjį kartą bus rengiami tradicija tapę paprastų Lietuvos žmonių ir mūsų šaliai nusipelniusiųjų apdovanojimai „Lietuvos garbė“. Iiškilmingoje ceremonijoje bus pasakojamos išskirtinės, jautrios, ypatingos istorijos. Mūsų šalį gerais darbais garsinantiems šių istorijų herojams bus įteiktos septynios „Lietuvos garbės“ statulėlės. Iškilmingą ceremoniją gyvai Lietuvos nacionaliniame dramos teatre ir tiesiogiai per TV3 ves ypatingas trio – Rokas Petkevičius, Marijus Mikutavičius ir Audrė Kudabienė.

REKLAMA

Eurolygos rungtynės Kauno „Žalgiris“ – Madrido „Real“

Viasat Sport Baltic, penktadienis 19.40 val.

Jonas Mačiulis grįžta namo. Madrido „Real“, kuriam atstovauja buvęs žalgirietis, penktadienį Kaune Eurolygos rungtynėse bandys dar kartą įveikti „Žalgirį“.Kauniečiai bandys reabiliuotis savo žiūrovų akvaizdoje po apmaudžios nesėkmės LKL pirmenybių akistatoje su Utenos „Juventus“. Eurolygos čempionų titulą ginantys „Real“ krepšininkai šį sezoną rungtyniauja banguotai. Jie įnirtingai kovoja dėl teisės žaisti atkrintamosiose varžybose, tačiau kauniečiai jiems tikrai gali įkišti pagalį į ratus.

REKLAMA
REKLAMA

Laida „Futbolo.TV“

TV6, šeštadienis 12.00 val.

Visiškai šviežia savaitinė laida apie Lietuvos futbolą. Jos kūrybinėje grupėje dirbs dinamiškas patyrusių ir jaunatviškų žurnalistų ketvertas: Paulius Jakelis, Ervinas Kvitkauskas, Evaldas Gelumbauskas ir futbolo aistruoliams puikiai pažįstamas Nerijus Kesminas.

Kriminalinis nuotykių filmas „Šiukšlės“

TV1000 Premium, šeštadienis 20.00 val.

Kai du šiukšles renkantys berniukai iš Rio lūšnynų tarp kasdieninių atliekų randa piniginę, jie neįsivaizduoja, kad jų gyvenimai tuoj pasikeis visam laikui. Kai šiukšlyne, mainais už piniginę siūlydama nemažą sumelę pasirodo vietinė policija, berniukai supranta, kad ji - labai vertinga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anglijos FA taurės rungtynės „Manchester United“„West Ham United“

Viasat Sport Baltic, sekmadienis 17.55 val.

Abiems klubams FA taurė yra vienintelė galimybė laimėti kokį nors trofėjų šiais metais Anglijoje. Nuo pirmaujančių komandų tiek Mančesterio, tiek Londono klubas atsilieka daug ir kovoja tik dėl patekimo į Europos turnyrus. Tačiau galimybė toliau kovoti dėl FA taurės masins abi komandas ir galima laukti itin gražios ir atkaklios kovos.

Tautinių šokių kovų „Kadagys“ finalas

TV3, sekmadienis, 19.30 val.

„Finalą pradės ir žiūrovus sveikins visi ansamblių generolai bei šokėjai. Prisijungs ir mažiausieji „Kalvelio“ šokėjai. Parodysime, kad liaudies šokis yra ir bus. Kad auga nauja karta, kuriai svarbu suprasti, kur yra mūsų šaknys“, – pasakoja prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

REKLAMA

Visi kolektyvai repetuoja įspūdingus pasirodymus, o su Mindaugu Stasiuliu projektą vedančios Indrės Kavaliauskaitės-Morkūnienės įvaizdį kuria garsiausias stilistas šalyje Kęstutis Rimdžius. „Ačiū visiems ansambliams, jų vadovams, choreografams, generolams, kurie patikėjo mūsų idėjomis, naujai pažvelgė į sceninį liaudies šokį ir sukūrė daug naujų pasirodymų. Dėkojame kompozitoriams, kurie specialiai kūrė muziką šiam projektui. Ačiū visiems žiūrovams – tiems, kurie rinkosi į Kauno sporto halę, sukurdami nerealią energetiką, dainuodami kartu ir net susijaudinimo ašarą nubraukdami ir tiems, kurie stebėjo projektą prie televizorių ekranų, balsavo ir palaikė mūsų dalyvius“, – sako projekto kūrėjai.

REKLAMA

Kuris ansamblis laimės projektą spręs tik žiūrovai, balsuodami nemokamu telefonu ir internetu. Šie balsai bus sumuojami.

Drama „Dalaso klubas“

TV3, sekmadienis 22.30 val.

Yra filmų, kurie palieka ryškų pėdsaką ne tik kino istorijoje, bet ir žmonių gyvenimuose. Oskarais apdovanota drama „Dalaso klubas“, kurioje suvaidinęs Matthew McCounaghey gavo Oskarą kaip geriausias aktorius, pasakoja tikrais faktais paremtą istoriją apie AIDS epidemijos pradžią. Tai filmas, kurį privalo pamatyti kiekvienas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų