REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas 12 zodiako ženklų: sužinokite, kuo ši diena svarbi jums

Kovo 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Verta atsipalaiduoti ir nevaržyti savęs įsipareigojimais, sunkiais, nemaloniais, nuobodžiais darbais. Jei turite skubių ar svarbių reikalų, geriau juos tvarkyti per partnerius.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Pajuskite savo magišką trauką, atraskite slypinčias galingas jėgas, neatskleistus gabumus. Jei vidus lieps, verta žengti lemtingą žingsnį: neatidėkite svarbaus sprendimo, susitikimo, prisipažinimo rytdienai.

REKLAMA

Dvyniai

Šios dienos veiksmai naudingi, o įgyta patirtis vertinga. Palanku spręsti finansines problemas, tvarkyti svarbius verslo reikalus. Jei turite problemų su užsieniečiais, jas reikėtų pradėti spręsti šiandien.

Vėžys

Būkite dėmesingi dalykams, kuriuos išgirsite, sužinosite, pajusite, suprasite – tai padės jūsų karjerai. Netikėtas susitikimas, nelauktas skambutis paskatins apsispręsti svarbiu klausimu.

Liūtas

Darbe pernelyg neišsikraukite. Artimieji atims daugiau jėgų, laiko, nei tikėjotės, bet tai išsklaidys įtampą namuose, padės išspręsti susikaupusias problemas. Kreipkitės pagalbos į draugus, ypač jei reikės su kuo nors susitaikyti. Laukia nuostabus vakaras.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nuojauta bus pranašiška. Jums asmeniškai labai svarbūs šios nakties sapnai. Šiandien jausitės kupini gyvenimo džiaugsmo, noro bendrauti, mylėti. Gera diena pasimatymams.

Svarstyklės

Nuostabi diena, daug kas gali pakrypti į gera. Šiandien svarbu organizuotai veikti, kad suspėtumėte kuo daugiau atlikti. Vakaras itin palankus meilės pasimatymams.

Skorpionas

Tinka spręsti finansines problemas, pasirašyti sandorius. Priimkite pasiūlymus bendradarbiauti ar tiesiog paviešėti, pasilinksminti. Geras laikas teikti dovanas.

Šaulys

Kiek įtemptas metas – sunkiai rasite sau vietą, galimybę pasireikšti, patikti. Šis laikas puikus viešnagėms, susitikimams su tais, iš kurių mokotės. Palankūs ir romantiški pasimatymai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Perspektyvus metas: šios dienos susitikimai ir pasiūlymai neabejotinai svarbūs ir naudingi jūsų ateičiai, suklestėjimui. Tinka pasirašyti ilgalaikius susitarimus.

Vandenis

Sėkmės metas. Suskubkite sutvarkyti kuo daugiau reikalų, nepraleiskite palankių veiklai aplinkybių. Tai geras laikas rimtam pokalbiui su vadovu arba mylimu žmogumi – neatidėkite jo rytdienai.

Žuvys

Laukia geros naujienos, vertingi dalykiniai pasiūlymai. Tinkamas laikas kreiptis į draugus pagalbos. Seksis dirbti. Tai geras laikas tartis ir dėl darbo pakeitimo, pasirašyti naują darbo sutartį. Vakare verta atsipalaiduoti.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų