REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas 12 zodiako ženklų: siurprizų ir netikėtumų kupinas antradienis

Kovo 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Šiandien beveik viskas riedės iš inercijos. Apskritai, kuo mažiau stengsitės, tuo daugiau padarysite. Domins svetimos paslaptys ir intrigos. Venkite triukšmingų susibūrimų, susilaikykite nuo ydingų pagundų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Būsite energingi, darbštūs, tačiau pasireikš impulsyvumas, neatsargumas, dėl kurio galite pakenkti sau arba kitiems. Pasistenkite išlaikyti vidinę ramybę, venkite rizikos. Jums gali pavykti padaryti įspūdį dominančiam asmeniui.

REKLAMA

Dvyniai

Regis, mėginsite sutvarkyti aktualų piniginį, turtinį reikalą arba įvertinti ankstesnių veiksmų pasekmes. Jei steigiate ar pertvarkote verslą, domėsitės kreditų teikimo tvarka, projektų finansavimu. Tai padės nusibrėžti realias gaires.

Vėžys

Galite gauti netikėtą pasiūlymą ar informaciją, naudingą dalykiniams, finansiniams tikslams. Svarbu nevengti kontaktų, tad organizuokite, diskutuokite. Kitų pastabos, idėjos bei jūsų komercinis pojūtis padėti rasti tinkamą sprendimą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Neblogai judės įprastiniai ir buitiniai darbai. Aktyviai reikšitės, sprendžiant staiga iškilusias dilemas. Tik nepatartina niekur skubėti, rizikuoti, ypač kelyje.

Mergelė

Pasireikš didelis seksualinis aktyvumas, romantiškos nuotaikos, o iš atkaklaus ir išradingo gerbėjo galite sulaukti kažko netikėto. Vis dėlto gana rizikinga leistis į abejotinas avantiūras, ypač jei turite mylimą žmogų, vaikų.

Svarstyklės

Gali kilti minčių, kaip pagerinti profesinius reikalus, kaip išplėsti savo kaip darbuotojo, specialisto galimybes. Galbūt imsitės reikalų, kurie neatrodė įgyvendinami, o dabar atsirado aplinkybių, leidžiančių pamėginti tai realizuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien ne viskas klostysis taip, kaip suplanavote - partneriai, kolegos gali turėti kitokių planų, todėl teks derintis, keisti dienotvarkę. Vargu ar pavyks išvengti įtampos, ginčų. Parodykite kilnumą, toleranciją ir nesunkiai viską ištaisysite.

Šaulys

Galbūt jums kažkas grąžins skolą, suteiks paskolą arba patys kam nors teiksite finansinę paramą. Tik nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi, nesukelkite įtarimų, kad naudojatės ne savo gėrybėmis. Galite gauti pelningą pasiūlymą.

Ožiaragis

Jeigu teks spręsti su teisėtvarka, švietimu, užsieniu susijusius reikalus, nėrimasis iš kailio iš dalies pasiteisins. Jei leisitės į kelionę, pasistenkite neužmiršti būtinų dokumentų, reikalingų daiktų, o jei patys vairuojate, venkite rizikos kelyje.

REKLAMA

Vandenis

Iki pietų metas avaringas, būsite neatsargūs, pernelyg skubantys. Verčiau neprovokuokite barnių su kolegomis, aplinkiniais. Galite gauti pasiūlymą ar nurodymą, susijusį su dalykine veikla ar kažkokios svarbios jums srities permaina.

Žuvys

Nenustygsite vietoje, veršitės bendrauti, tačiau ne visi pokalbiai bus tokie malonūs ir naudingi, kaip tikitės. Vis dėlto yra tikimybė, kad pasiginčijus, pasitarus kažkokiu būdu pavyks susitarti dėl to, kas jus domina.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų