REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas 12 zodiako ženklų: kibkite į darbus – laukia netikėtos sėkmės diena

 Kovo 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Atsipalaiduokite, įsiklausykite į nuojautą. Svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti. Gera diena konfidencialiems susitikimams. Vakaras žada netikėtą romantišką nuotykį toli nuo namų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Randate greitus ir paprastus sprendimus. Kibkite į darbus: šiandien daug nuveiksite. Puikus metas susitaikyti (ne tik su priešais, savo sąžine, bet ir su mylimu žmogumi), taip pat užmegzti bendradarbiavimą.

REKLAMA

Dvyniai

Savo tikslą pasieksite – tai pelno, netikėtos sėkmės ir džiugių susitikimų metas. Vakaras itin palankus romantiškai dovanai, vakarienei prie žvakių.

Vėžys

Gerų naujienų diena. Nepraleiskite geros progos dalyvauti atsakingame pokalbyje, susitarti žodžiu (raštu geriau rytoj), keliauti. Drąsiai imkitės iniciatyvos: jūsų laukia puikios permainos.

Liūtas

Jus įkvėpti bus lengva. Tačiau nesiimkite didelių ir sunkių darbų. Verta esminį savo dėmesį skirti jausmams ir mylimam asmeniui, šeimai, namams.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Viskas klostysis lengvai ir sklandžiai, beveik nejuntamai. Tai geras laikas – jūsų (bei jūsų draugų) galioje pakeisti svarbius dalykus naudingesne linkme. Palankus metas romantiškoms pažintims, pasimatymams.

Svarstyklės

Nors aplinkybės keisis jūsų naudai, dar ne laikas patiems ką nors keisti. Verta nebent atsikratyti balasto savo gyvenime (blogi įpročiai, prisiminimai ir visas kitas šlamštas spintose).

Skorpionas

Randate reikalingą kompromisą ir patikimą sąjungininką. Šiandien palanku spręsti juridines problemas. Tai meilės diena – gal verta sutuoktiniui paskirti pasimatymą?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Pasistenkite nesinervinti. Tai geras laikas, ir pagrindinė problema bus tik jūsų įtampa. Venkite nereikalingos rizikos, nieko nekritikuokite ir nepriiminėkite svarbių sprendimų susinervinę.

Ožiaragis

Puikus metas! Ką šiuo metu nuveiksite, bus ilgam perspektyvu. Gera diena vykti į keliones, užmegzti naujas pažintis ir įsimylėti.

Vandenis

Jums atsibodo vilkinimas, menki rezultatai – taip norisi viską pagreitinti, pagerinti. Ir dabar tai realu. Nors šiandien tiks tvarkyti dalykinius reikalus, spręsti profesines problemas, tačiau tikroji sėkmė jūsų dar laukia: svarbiausius darbus atidėkite rytdienai.

Žuvys

Visapusiškai šaunus metas: verta tvarkyti išties svarbius reikalus, spręsti ne tik dalykines, bet ir asmenines problemas. Jums seksis. Būsite geriausi, geidžiamiausi. Beje, gresia tarnybinis romanas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų