REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Skaudi emigrantės meilė: kol gimdė, vaiko tėvelis vedė kitą (nuotr. tv3.lt fotomontažas)

Perskaitę šią istoriją, susimąstysite ar verta ieškoti meilės viešint egzotika apakinančioje turistų pamėgtoje šalyje. Tai jums šiandien griežtai uždraustų iš Anglijos kilusi Heather McGillion (24 m.), kuri savo meilę, savo, kaip tikėjosi, būsimą viso gyvenimo partnerį sutiko Karibų jūros regione, Dominikos Respublikoje.

45

Perskaitę šią istoriją, susimąstysite ar verta ieškoti meilės viešint egzotika apakinančioje turistų pamėgtoje šalyje. Tai jums šiandien griežtai uždraustų iš Anglijos kilusi Heather McGillion (24 m.), kuri savo meilę, savo, kaip tikėjosi, būsimą viso gyvenimo partnerį sutiko Karibų jūros regione, Dominikos Respublikoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Egzotiškos išvaizdos Adonis Rodriguezas jai kaip mat krito į akį. Romantiški, karščio smelkiami vakarai, šilti bučiniai, glamonės... Ach, Heather negalėjo atsistebėti savo sėkme, kol vieną dieną pasijuto nėščia. Kadangi, kaip ir Adonis, Heather Dominikos Respublikoje dirbo sezoninį darbą, dėl nėštumo nusprendė bent trumpam, kol pagimdys, grįžti namo į Angliją. Kadangi vaikinas negavo vizos, kartu su mylimąja vykti į Britaniją pasitikti mažylio neturėjo galimybės.

REKLAMA

Nepaisant visų nesklandumų, mergina buvo tikra – Adonis jos ir vaikelio laukia ištiesęs glėbį. Manė, kai grįš, jie taps egzotikos apsupta tvirta trijule. Deja, ne viskas auksas, kas auksu tviska. Mažylį Diego pagimdžiusi Heather nustėro „Facebook“ išvydusi nuotrauką, kurioje – jos vaikelio tėvas 21-erių Adonis veda kažkokią neseniai sutiktą vokiečių turistę. Šiuos įrodymus jai atsiuntė bičiulis.

REKLAMA
REKLAMA

„Atsidariusi draugo siųstą žinutę pasijaučiau tarsi mane būtų nutrenkęs dviejų aukštų autobusas. Adonis buvo apkabinęs jos liemenį, o ji vilkėjo nuotakos suknelę. Niekaip negalėjau suvokti kas nutiko. Kažkoks absurdas. Mudu atskirai pabuvome vos kelias savaites, jis per šį laiką tikrai negalėjo įsimylėti ir juolab per tokį trumpą laiką surengti vestuvių. Tačiau... įsižiūrėjusi atidžiau pastebėjau, jog tai – Julia. Ji buvo vokiečių turistė, kuri tuomet viešėjo viešbutyje. Prieš maždaug metus pastebėjau, kad Adonis su ja susibičiuliavo „Facebook“. Žinojau, kad jiedu susirašinėja žinutėmis. Nors jųdviejų bendravime nesijautė jokios seksualinės traukos ar panašiai, pasijaučiau nesaugiai. Aišku, Adonis privertė mane manyti, jog tarp jųdviejų nieko nėra ir nebus. Tuomet aš pasijutau nėščia ir visai apie tai pamiršau“, – portalui Dailymail.co.uk pasakojo Heather.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Heather susisiekus su Adoniu, šis išlemeno, jog visa tai padarė tik dėl vizos. Nusivalydama šiek tiek druskos nuo žaizdos, ką tik pagimdžiusi moteris pripažino, kad Julia (31 m.) atrodė visiškai kitaip nei anksčiau.

„Ji visada buvo šiek tiek stambesnė, gana baikšti. Tačiau žiūrėdama į nuotrauką aš mačiau visai kitą moterį. Ir, tiesą sakant, ji atrodė visai kaip aš. Sulyso, persidažė plaukus mano spalva, na, tik raukšlės ne mano... Susigraudinau, ėmiau žliumbti kaip išprotėjusi“, – pasakojo Heather.

Vėliau ji sužinojo, kad Adonis su Julia susitikinėjo ir anksčiau. Aišku, už Heather nugaros. Jis neva specialiai perėjo dirbti į viešbutį, kuriame buvo apsigyvenusi Julia tam, kad dažniau su ja galėtų matytis. Julia ten viešėjo apie keturis kartus iš eilės. Heather tik paskui suprato, kad jiedu vestuves planuoti galėjo pradėti jau tuomet.

REKLAMA

„Ji apie mudviejų su Adoniu santykius žinojo viską, žinojo, kad laukiuosi jo kūdikio, tačiau vis tiek už jo ištekėjo. Abu jie planavo savo ateitį, apie tai nieko nežinojau tik aš viena“, – apgailestavo vaikelį pagimdžiusi Heather.

Nepaisant visko, ji vis tiek nusprendė su kūdikiu persikelti atgal į Dominikos Respubliką. Dabar Diego jau trys mėnesiai ir Adoniui yra leidžiama su juo matytis.

„Čia gyvenanti mano mama išėjo į pensiją, todėl nusprendžiau su mažyliu grįžti gyventi į Dominikos Respubliką. Jaučiuosi tikra kvailė, nes patikėjau melagiu Adoniu. Tačiau vis save raminu, kad negalėjau nieko įtarti, nes nebuvo jokių ženklų. Jis elgėsi su manimi kaip su princesė ir be galo laukė mudviejų vaikelio. Vis dar negaliu patikėti, kas nutiko. Adonis tikino, kad nori su manimi praleisti visą likusį gyvenimą. Tačiau net nepaisydamas, kad susilaukiau jo vaiko, vedė kitą moterį.“ – atviravo Heather.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų