REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Demi Lovato (nuotr. iš vaizdo įrašo)

Popmuzikos žvaigždė Demi Lovato turėtų susilaukti išskirtinio savo gerbėjų gėjų dėmesio per 27-ąją GLAAD žiniasklaidos apdovanojimų teikimo ceremoniją.

36

Popmuzikos žvaigždė Demi Lovato turėtų susilaukti išskirtinio savo gerbėjų gėjų dėmesio per 27-ąją GLAAD žiniasklaidos apdovanojimų teikimo ceremoniją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Miela lotynų amerikietė, puoselėjanti romantiškus santykius su aktoriumi Wilmeru Valderrama (Vilmeru Valderama), bus pagerbta pasaulio lesbietes, gėjus, bisesksualus ir translyčius ginančios organizacijos Avangardo apdovanojimu Los Andžele kitą mėnesį.

REKLAMA

Šiemet pirmą kartą Gėjų ir lesbiečių aljanso prieš šmeižtą (GLAAD) žiniasklaidos apdovanojimų ceremonija bus transliuojama per televiziją.

Avangardo apdovanojimas yra skiriamas „žiniasklaidos profesionalams, kurie pasiekė didelių permainų skatindami lygybę ir tolerantiškumą“. Anksčiau šį apdovanojimą yra gavę Kerry Washington, Jennifer Lopez, Kristin Chenoweth, Charlize Theron, Elizabeth Taylor, Antonio Banderas, Drew Barrymore, Janet Jackson ir Sharon Stone.

REKLAMA
REKLAMA

Nepailstanti lesbiečių, gėjų, biseksualų ir translyčių (LGBT) advokatė viešai yra pasidžiaugusi savo seneliu, kuris buvo gėjus ir apie tai viešai prabilo septintajame dešimtmetį. Pasak D.Lovato, jo drąsa jai suteikia jėgos „kovoti už tai, kuo tikiu“.

D.Lovato tapo LGBT atstovų numylėtine ir dalyvavo jų paraduose Los Andžele ir Niujorke. Vienas jos vaizdo klipų „Really Don't Care“ buvo nufilmuotas Los Andželo gėjų parade.

Ji taip pat yra suvaidinusi lesbietę populiariame televizijos seriale „Glee“, pabrėždama, kad tikisi, jog „jos sukurtas personažas privers žmones pamilti save tokius, kokie jie yra, ir priimti save tokius, kokie yra“.

D.Lovato yra ir kitaip susijusi su GLAAD organizacija – ji yra buvusi šios grupės kasmetinės kampanijos prieš patyčias „Spirit Day“ ambasadorė. Be to ji, keliaudama po pasaulį viešino Lotynų Amerikos LGBT šalininkų veiklą, siūlė paramą patiriantiems patyčias žmonėms, patarė jiems naudotis „Todo Mejora“ (taip vadinamas projekto „It Gets Better“ padalinys) ištekliais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų