REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
63
Miley Cyrus (nuotr. Vida Press)

 Popmuzikos žvaigždė Miley Cyrus pažadėjo išvykti iš Jungtinių Valstijų, jeigu šalies prezidentu būtų išrinktas „košmariškasis“ Donaldas Trumpas.

63

 Popmuzikos žvaigždė Miley Cyrus pažadėjo išvykti iš Jungtinių Valstijų, jeigu šalies prezidentu būtų išrinktas „košmariškasis“ Donaldas Trumpas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į politiką pasukęs 69 metų milijardierius ir televizijos realybės šou žvaigždė triumfavo per vadinamojo superantradienio balsavimų maratoną, kai pirminiai rinkimai vyko 11-oje JAV valstijų, ir ši sėkmė labai padidino tikimybę, kad jis bus išrinktas Respublikonų partijos kandidatu ir varžysis lapkritį vyksiančiuose prezidento rinkimuose.

REKLAMA

Tuo metu, kai D.Trumpas džiūgavo dėl savo pergalių, M.Cyrus buvo nusiteikusi visiškai kitaip ir savo „Instagram“ paskyroje liejo neapykantą prieštaringai vertinamam respublikonų kandidatui.

M.Cyrus įkėlė D.Trumpo nuotrauką, prie kurios parašė: „Trumpas yra sumautas košmaras.“

Vėliau ji paskelbė kompiuterio ekrano vaizdo nuotrauką su antradienį vykusių pirminių rinkimų rezultatais, rodančiais didelę D.Trumpo persvarą.

REKLAMA
REKLAMA

"Apsivemsiu / išvyksiu iš šalies", - rašė dainininkė, pridėjusi saitažymę #aintapartyindausaanymo (JAV nebebus linksmybių), kuri yra susijusi su M.Cyrus hitu „Party in the USA“ („Linksmybės JAV“).

Dainininkė ir gyvūnų teisių aktyvistė paaiškino savo paskyros sekėjams, kodėl jai nepatinka nekilnojamojo turto magnatas, įkėlusi fotomontažą, sukurtą vienos D.Trumpo gerbėjos, Rebeccos Francis, kuri taip pat yra prisiekusi medžiotoja ir skelbia „Instagram“ nuotraukas, girdamasi savo laimikiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

M.Cyrus į tą fotomontažą įkomponavo savo nuotrauką, kurioje dainininkė matoma verkianti.

„Taip. Tai ašara, riedanti mano skruostu, krintanti nuo mano nosies galiuko... Dėl viso to esu neįtikėtinai išsigandusi ir liūdna... Ne tik dėl mūsų šalies, bet ir dėl gyvūnų, kuriuos myliu labiau negu bet ką pasaulyje... Mano širdis sudaužyta į 100000 skeveldrų.... Atrodo, tuojau apsivemsiu....“, - rašė ji.

„Ta nuotrauka (dešinėje) - nepaprastai sukrečiant.... TU nesprendi likimo! Ne tavo darbas spręsti, kada turi pasibaigti gyvo padaro gyvenimas.... Ir TU, DT (Donaldai Trumpai) NESI DIEVAS, KAD IR KAIP BŪTUM TUO ĮSITIKINĘS!!! (ir jeigu jis negalvoja esantis „Dievas“, jis mano esantis sukruštas išrinktasis ar dar kažkoks š***s! Mes visi tesame suš****s purvas tarp jo turtingų sumautų pirštų!“

REKLAMA

M.Cyrus, kuri, kaip pranešama, atnaujino ryšius su savo buvusiu sužadėtiniu - australu aktoriumi Liamu Hemsworthu (Lajemu Hemsvortu), dar kartą pagrasino išvykti gyventi iš užsienį, pridūrusi: „Rimtai, tegul visi užsikruša - aš išvyksiu, jeigu toks bus mano prezidentas. Nekalbu to, ko nesu nusiteikusi padaryti!“

Dainininkė, kuri yra viena iš daugelio garsenybių, išreiškusių nepritarimą D.Trumpo kandidatavimui, anksčiau demonstravo palaikanti demokratų kandidatą Bernie Sandersą (Bernį Sandersą).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų