REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Filmo “Gautas iškvietimas“ komanda ruošiasi išskirtinei tv3.lt premjerai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Bundantis ketvirtadienio rytas sostinės centre tapo šviesesnis dėka linksmuolių aktorių kompanijos iš juodžiausios Tado Vidmanto humoro komedijos „Gautas iškvietimas“.

39

Bundantis ketvirtadienio rytas sostinės centre tapo šviesesnis dėka linksmuolių aktorių kompanijos iš juodžiausios Tado Vidmanto humoro komedijos „Gautas iškvietimas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, pats didžiausias dėmesys šiandien atiteko Mariui Repšiui. Filme įkūnijamo aktoriaus herojo Bronsono garbei buvo sukurta speciali latte kava. M. Repšys kaip visada buvo linksmai nusiteikęs ir pasakojo, jog jis vos spėja suktis, mat dienotvarkėje – tikras darbymetis. Sveiką gyvenseną propaguojantis aktorius drąsiai pozavo su spurgomis, tačiau valgyti jų nesiruošė. „Pasakysim viską treneriui“, - juokėsi kolegos.

REKLAMA

Viena ryškiausių filmo žvaigždžių prisipažino, kad su nekantrumu laukia, kaip į komediją reaguos žiūrovai, mat jų nuomonė pati svarbiausia: „Labai įdomu, kaip filmą priims žiūrovai. Smagus, juokingas filmas, į kurį pats tikrai eičiau. Buvo labai įdomu filmuotis, nes tai yra nestandartinis filmas. Pats filmavimas truko labai trumpai ir stengėmės viską padaryti kuo greičiau. Ko gero, kiekvienas kadras šiame filme turi kuriozišką istoriją“, - pasakojo M. Repšys.

REKLAMA
REKLAMA

Apie savo įkūnytą herojų aktorius turi tvirtą nuomonę: „Bronsonas filme yra labai doras, fiziškai ir dvasiškai stiprus pareigūnas. Jis nemėgsta rankenų, todėl į patalpas paprastai įeina išlauždamas duris. Dujų balionėlį naudoja paaštrinti maistui, elektrošoką – vietoj žadintuvo, o atrodo kaip Holivudo aktorius Tomas Hardis. Iš esmės – pavyzdinis pareigūnas. Todėl nedvejodami Bronsoną pasirinkome pareigūno kavos veidu.“

Aštriu ir sarkastišku požiūriu bei humoro kupinomis reklamomis, kurios muša peržiūrų rekordus internete, garsėjantis režisierius Tadas Vidmantas savo naujausiam filmui subūrė gausų lietuvišką žvaigždyną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Veiksmo kupinoje komedijoje į pareigūnų vaidmenis įsijaučia Leonardas Pobedonoscevas, Ramūnas Cicėnas, Ineta Stasiulytė, Marius Repšys, Giedrė Giedraitytė, Vaidotas Grincevičius. Epizodiniuose vaidmenyse pasirodo daugybė kino, muzikos ir pramogų pasaulio žvaigždžių – Marijonas Mikutavičius, Rafailas Karpis, Jolanta Leonavičiūtė, Arūnas Sakalauskas, Rimantė Valiukaitė, Mantas Katleris, Algis Ramanauskas ir kiti.

Juodoji komedija „Gautas iškvietimas“ dokumentiniu stiliumi pasakoja vieno policijos komisariato istoriją. Etatų mažinimo įbauginti pareigūnai dirba uoliai kaip niekada, tačiau iškvietimai kas mėnesį kaip tyčia tokie, kad maža nepasirodo. Ekipažus iškvietimuose lydi sprogimai, erotika, krentantys sraigtasparniai, skraidančios kulkos ir patys keisčiausi nusikaltėliai bei nuotykiai.

REKLAMA

Tik šį vakarą tv3.lt naujienų ir pramogų portalas suburs žiūrovus visoje Lietuvoje į išankstinę filmo premjerą. Oficialiai juodojo humoro komedija „Gautas iškvietimas“ kinuose jau nuo kovo 4-osios dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų