REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienio horoskopas: atidėkite svarbius sprendimus – galimos rimtos nesėkmės

Kovo 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Neverta užsiimti svarbiais, atsakingais darbais – galimos rimtos nesėkmės, nuostoliai. Visus svarbius reikalus atidėkite rytdienai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Galima nemaloni staigmena, dėl kurios teks atidėti šios dienos reikalus ar bus neįmanoma jų atlikti taip, kaip planavote. Susitaikykite su tuo, kas vyksta. Labai nepasikliaukite draugais – jie gali netyčia jus suklaidinti. Gali nutrūkti romantiškas ryšys ar draugystė.

REKLAMA

Dvyniai

Aplinkybės klostysis ne jūsų naudai, dar ir patys sau kenksite be reikalo nervindamiesi, kur nereikia skubėdami ar kuo nereikia pasitikėdami.

Vėžys

Kritinė diena: venkite bet kokių konfliktų, nesiaiškinkite su niekuo santykių, nereaguokite į provokacijas. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų dėl karjeros ir meilės santykių. Nepasiduokite pirmam impulsui ką nors nusipirkti ar įsimylėti – apsigausite.

Liūtas

Apgaulingas laikas: galvosite, kad elgiatės teisingai, bet pasirodys, jog klystate, aukojatės kitų labui, net paaiškės, kad to niekam nereikia. Būkite ištikimi seniems principams ir mylimam žmogui.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Mažiau planuokite, venkite daryti išvadas: galite paviršutiniškai įvertinti esamą padėtį. Tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, ypač jei ji susijusi su pinigais ar meile, – viskas gali būti atvirkščiai. Reikėtų vengti gražbyliautojų, mažiau tikėti pažadais ir komplimentais.

Svarstyklės

Kad ir kiek stengsitės, nieko rimta neišeis arba jums teks labai brangiai sumokėti už šios dienos laimėjimus. Verta visus reikalus, visų problemų sprendimą atidėti rytdienai.

Skorpionas

Pavojingas laikas, nes iš pažiūros nieko bloga nejausite, neįtarsite ir pasiduosite įkalbinėjimams, įsivelsite į avantiūrą. Šiandien gali tekti sumokėti ir už ankstesnes avantiūras tiek darbe, tiek jausmų srityje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galite jaustis pavargę, persitempę. Itin atidžiai atlikite savo užduotis darbe: šios dienos klaidos gali rimtai pakenkti jūsų reputacijai. Saugokite savo darbo vietą ir sveikatą (galimos traumos per neapdairumą, skubėjimą).

Ožiaragis

Gali kilti pagunda dėl savo problemų apkaltinti kitus, o dėl svetimų kaltinti save. Būtų geriau šiandien apskritai nesiimti teisėjo vaidmens – jums trūks objektyvumo. Likite ištikimi savo antrajai pusei.

Vandenis

Sudėtinga, nepalanki diena. Vis dėlto pasistenkite nekreipti dėmesio į nesėkmes. Saugokite savo ramybę bei sveikatą.

Žuvys

Būtina atida – jums vis dar pavojingas laikas. Nepervertinkite savo galimybių: neįsipareigokite, nežadėkite, taupykite pinigus. Būkite apdairūs su užsieniečiais – per juos galite patirti nemalonumų. Labiau pasaugokite ryšį su mylimu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų