REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Serialų  užkulisiai: tėvų nuodėmės griauna vaikų likimus (nuotr. Organizatorių)

Serialų užkulisiai: tėvų nuodėmės griauna vaikų likimus

Meilė vienai moteriai dviejų jaunų vyrų gyvenimus pavertė pragaru. Apakinti keršto, jie įsitraukia į pavojingus žaidimus ir tampa mirtinais priešais. Ar tarp jų šeimų įsižiebusi neapykanta nesudaužys ir vaikų likimų? Pernai sukurtas serialas „Aistra ir valdžia“, kuriame vaidina ryškiausios Meksikos žvaigždės, sulaukė didžiulio žiūrovų susidomėjimo ir sumušė visus populiarumo rekordus.

19

Meilė vienai moteriai dviejų jaunų vyrų gyvenimus pavertė pragaru. Apakinti keršto, jie įsitraukia į pavojingus žaidimus ir tampa mirtinais priešais. Ar tarp jų šeimų įsižiebusi neapykanta nesudaužys ir vaikų likimų? Pernai sukurtas serialas „Aistra ir valdžia“, kuriame vaidina ryškiausios Meksikos žvaigždės, sulaukė didžiulio žiūrovų susidomėjimo ir sumušė visus populiarumo rekordus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Metė studijas

Seriale „Aistra ir valdžia“ arogantišką, tuščią viliokę Niną vaidina Lietuvos žiūrovams puikiai pažįstama aktorė, legendinio serialo „Laukinukė“ žvaigždė Marlene Favela.

REKLAMA

Dar paauglė ji svajojo tapti aktore: domėjosi garsenybių gyvenimu ir sekė kiekvieną jų karjeros žingsnį. Tačiau baigusi mokyklą Marlene pasirinko teisės studijas ir tik atsitiktinė pažintis su vienų mados namų atstovu jos planus apvertė aukštyn kojomis.

Beveik penkerius metus ji dirbo fotomodeliu, jos nuotraukos puošė populiariausių Meksikos žurnalų viršelius. Įspūdingo grožio mergina patraukė televizijos prodiuserių dėmesį – jie pasiūlė M. Favelai studijuoti aktorinį meistriškumą ir skyrė stipendiją. Iš pradžių jauna aktorė dirbo laidų vedėja, vaidino antraeilius vaidmenis serialuose.

REKLAMA
REKLAMA

M. Favela talentas režisieriams nekėlė abejonių – 2002-aisiais ji sulaukė šlovės valandos, sukūrusi pagrindinį vaidmenį „Laukinukėje“. Gražioji Rosaura Rios pavergė ne tik meksikiečių, bet ir daugelio šalių žiūrovų širdis. 2007 metais aktorė jau filmavosi JAV – filme „Zoro: špaga ir rožė“ vaidino gražuolę Esmeraldą.

Liga nepalaužė

2012 metų vasarą, gyvendama Floridoje, Marlene Favela patyrė skaudų likimo smūgį – ją pakirto insultas. Aktorė buvo namuose, kai ją staiga pradėjo pykinti, ėmė svaigti galva, tirpti rankos ir strigti kalba. Iš pradžių Marlene pagalvojo, kad apsinuodijo maistu, tačiau simptomams stiprėjant išsikvietė greitąją pagalbą. Ligoninėje aktorei nustatė insultą ir skubiai atliko galvos operaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Atsidūrusi ant mirties slenksčio supratau, kad yra kur kas svarbesnių dalykų negu karjera, garbė ir turtai, – vėliau interviu sakė Meksikos kino žvaigždė. – Ši skaudi patirtis privertė mane kitomis akimis pažvelgti į saulę, žvaigždes, artimuosius, kurių galėjau jau niekada nepamatyti.“

Liga paskatino aktorę labiau rūpintis savimi: dabar ji stengiasi kuo daugiau miegoti, sveikai maitintis, niekur neskubėti ir džiaugtis kiekviena gyvenimo akimirka. Marlene Favela vaidina ne tik serialuose, bet ir teatre, yra populiari pramoginių laidų vedėja.

REKLAMA

2007-aisiais ji užmezgė artimus santykius su Meksikos kino garsenybe Jorge Kahwagi, tačiau po trejų metų jų keliai išsiskyrė. Dabar aktorė gyvena su modeliu Guy Davidyanu – jos tėvynainiai neabejoja, kad ši graži pora greitai sumainys aukso žiedus.

Vis dar vienas

Charizmatiškasis Fernando Colunga Meksikoje garsėja ne tik kaip puikus aktorius – jis yra geidžiamiausias šalyje jaunikis. Seriale „Aistra ir valdžia“ kino žvaigždė sukūrė vieną ryškiausių vaidmenų – meilės gražuolei Chulijai apakintą Eladijų Gomezą Luną. Savo jaunystės draugo Arturo, taip pat neabejingo Chulijai, gyvenimą jis paverčia pragaru.

REKLAMA

Fernando Colunga universitete studijavo tiksliuosius mokslus ir siekė inžinieriaus diplomo. Jau tada tarp dailiosios lyties jis mėgavosi dideliu populiarumu. Vienos širdies damos juokais mestelėta frazė, kad Fernando labai panašus į garsų amerikiečių aktorių, paskatino vaikiną keisti profesiją. Baigęs aktorinio meistriškumo kursus jis pradėjo vaidinti teatre.

Sėkmė Fernando aplankė netikėtai: pakviesta vaidinti seriale „Tikroji meilė“ muilo operų žvaigždė Adela Noriega šalia savęs įsigeidė matyti gražuolį F. Colungą – abiem aktoriams šis filmas atnešė daug pinigų ir garbingų apdovanojimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gražios ir garsios moterys supa F. Colungą ir asmeniniame gyvenime, ir darbe: seriale „Marija iš lūšnynų“ jis vaidino su Thalia, „Niekada tavęs nepamiršiu“ – su Edit Gonsales, „Apkabink mane“ – su legendinėmis Victoria Ruffo ir Aracely Arambula. Deja, geidžiamiausias Meksikos jaunikis iki šiol nevedęs, vis dar gyvena su tėvais. Sūnaus vienatvė skaudina jo motiną – garbaus amžiaus moteris jau norėtų sūpuoti anūkus.

Aktoriaus dosjė

Fernando Colunga Olivares gimė 1966 metais Meksikos sostinėje Meksike.

Jis yra vienturtis.

F. Colunga turi gražų balsą, visiškai nevartoja alkoholio, nerūko – aktorius yra aršus kovotojas už pasaulį be narkotikų ir svaigalų, jis aktyviai dalyvauja beglobius vaikus remiančioje kampanijoje. Didžiausia Fernando aistra yra motociklai ir automobiliai. Pirmąjį automobilį jis nusipirko už bare uždirbtus pinigus.

REKLAMA

F. Colunga propaguoja sveiką gyvenimo būdą: reguliariai plaukioja ir bėgioja, dažnai laikosi dietų, daug dėmesio skiria išvaizdai, skoningai rengiasi.

Aktorius turi du numylėtinius augintinius – rotveilerius Maksą ir Tiarą.

Garsiausias jo meilės romanas buvo su aktore Thalia: nors pranašautos jų vestuvės, du meninės sielos žmonės nesiryžo žengti lemtingo žingsnio. Jie išsiskyrė tyliai, niekada spaudoje nedrabstė vienas kito purvais ir iki šiol yra geri draugai. „Thalia man padovanojo medalioną, kurį visada nešioju ant kaklo. Šis papuošalas yra ne tik labai brangus prisiminimas – tikiuosi, jis padės man išsirinkti į Thalią panašią moterį“, – šypsosi Fernando Colunga.

REKLAMA

Aktorės dosjė

Marlene Favela (Silvia Marlene Favela Meraz) gimė 1976 metais Santjago Papaskjare, Meksikoje, daugiavaikėje šeimoje – ji turi tris seseris ir brolį.

Katalikiškai auklėjamiems vaikams nuo mažens buvo skiepijama pagarba ir meilė tėvams, šeimos tradicijoms.

M. Favela turi ispanų, libaniečių ir meksikiečių kraujo. Aktorės karjerą ji pradėjo Meksikos televizijos serialuose „Marija Chosė“, „Marija Isabelė“, „Vardan tavo meilės“, „Apgautos moterys“, o ypač išpopuliarėjo atlikusi pagrindinį vaidmenį „Laukinukėje“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ji buvo televizijos laidos „Meridiano X“ apie ekstremalųjį sportą vedėja.

2007 metais, minint Meksikos „Televisos“ 50-metį, buvo sukurtas mini serialas „Meilė be grimo“, kuriame Marlene vaidino su ekrano legendomis Lucia Mendez, Cesar Evora ir Sergio Goyri.

Tėvynėje ji dažnai lyginama su 46-erių metų kino žvaigžde Adela Noriega. „Niekada nenorėjau būti į ką nors panaši – pradėdama karjerą buvau paprasta, kukli provincijos mergaitė, svajojanti tapti aktore. Man, priešingai nei Adelai, likimas siuntė daug išbandymų, tad drąsiai galiu pasakyti, kad šlovę ir turtus pelniau savo atkakliu darbu“, – teigė Marlene Favela.

REKLAMA

Gyvendama Amerikoje aktorė labiausiai ilgisi tikrų meksikietiškų patiekalų ir senų draugų.

Chulija ir Arturas

Seriale „Aistra ir valdžia“ dviejų vyrų karštai mylimą moterį Chuliją vaidina Meksikos gražuolė aktorė ir modelis Susana Gonzalez (g. 1973).

Tarp jos vaidmenų – negailestingos, fatališkos moterys arba naivios, saldžiomis vyrų vilionėmis tikinčios provincijos merginos.

2004-aisiais aktorė skaudama širdimi pirmą kartą paliko gimtuosius namus – serialas „Meilės kaina“ buvo filmuojamas Amerikoje.

Susana Gonzalez turi dukrą ir sūnų.

Romantiškos sielos Arturą Montenegro vaidina Jorge Salinas (g. 1968).

Aktorių labiausiai išgarsino serialai „Nuostabi meilė“, „Degantis kraujas“, „Tu – mano likimas“ ir „Mariana“.

REKLAMA

Pernai antroji jo žmona 38-erių aktorė Elizabeth Alvarez pagimdė dvynukus – sūnų ir dukrą. Jorge ir Elizabeth meilė suliepsnojo 2008 metais, kai abu vaidino seriale „Ugnis ir kraujas“.

Iš pirmos santuokos aktorius taip pat turi dvynius berniukus. Su pirmąja žmona Fatima Boggio jis išsiskyrė po trylikos santuokos metų.

J. Salinas turi nesantuokinę dvidešimtmetę dukrą – jos mama yra televizijos pranešėja Adriana Catano.

Neapykantos nuodai

Daniela yra tiesiog pamišusi dėl Gomezų vienturčio sūnaus Davido. Sužinojusi, kad vaikinas karštai myli jos seserį Reginą, Daniela prižada padaryti viską, kad juos išskirtų. Tačiau Regina ir Davidas pasiryžę apginti savo tyrą meilę. Kas laimės šią aršią ir beprasmišką kovą? Ar tėvų vaikams įskiepyta neapykanta nesugriaus jų likimų? Serialą „Aistra ir valdžia“ darbo dienomis 15.30 val. rodo TV3.

Žurnalas „Šeimininkė“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų