REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Tautinių šokių projekto „Kadagys“ užkulisiai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Tautines tradicijas puoselėjantis TV3 projektas „Kadagys“ šį sekmadienį mus šokdina jau antrąjį kartą. Kiekvienas generolas ir kiekvienas kolektyvo narys stengiasi atiduoti visas savo jėgas, skleisti lietuviškumą ir pelnyti žiūrovų simpatijas.

46

Tautines tradicijas puoselėjantis TV3 projektas „Kadagys“ šį sekmadienį mus šokdina jau antrąjį kartą. Kiekvienas generolas ir kiekvienas kolektyvo narys stengiasi atiduoti visas savo jėgas, skleisti lietuviškumą ir pelnyti žiūrovų simpatijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visada besišypsantis ir savo gera nuotaika užkrečiantis Vitalijus Cololo šventai tiki, jog jo vadovaujamas Kirtimų kultūros centro tautinių šokių ansamblis „Vilniaus Pynimėlis“ gali laimėti.

REKLAMA

- Kiek tenka matyti, jūsų veide niekada nedingsta šypsena. Ar lengva būti visada linksmam?

- Gyvenime supratau, kad labai svarbu mokėti pralinksminti save. Juolab, kai dažnai aplink save matai liūdnus žmones. Juokas, linksmumas yra užkrečiamas. Todėl reikia pradėti nuo savęs, pradėti juokauti su savimi. O vėliau ir kiti užsikrečia tuo.

Trumpai tariant, pramogų verslas yra šiukšlynas, tačiau kiekvienas savo darbu, užsidegimu mes galime tai pakeisti. Todėl turi būti tas žmogus, kuris palaiko teigiamą jėgą. TV3 yra geriausia televizija ir ne be reikalo, džiaugiuosi būdamas jos dalimi. Norėčiau, kad kiekvienas, kuris mato mane, pats užsikrėstų energija ir džiaugsmu.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar kada nors būnate rimtas?

- Taip, mane rimtą mato šeima. Dažnai namuose būnu toks. Tėtis turi būti rimtas, draugas turi būti linksmas, o vyras – tikras.

- Ne vienas generolas minėjo, jog antras kartas „Kadagyje“ kelia didesnį jaudulį nei pirmasis. Kokie jūsų pojūčiai?

- Visi jie labiausiai bijo mūsų komandos. Ir yra ko bijot! Vilniaus „Pynimėlis“ yra mažiausias kolektyvas, tačiau kiekvienas mūsų pasirodymas turi išdirbtą gyvenimo istoriją. Šįkart tai bus senovinis šokis, kuris turi ir šiuolaikiškumo. Mūsų šokis bus apie emigraciją. Mūsų kolektyvo pliusas yra tai, jog žiūrovams savo šokiu mes norime papasakoti istoriją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kaip vertinate savo generolo pareigas?

- Atskleisiu paslaptį, aš esu vienintelis generolas, kuris su savo kolektyvu padarė „prirašymą“. Savo rankomis aš padariau sumuštinių, padariau tortą. Visi susitikome, susipažinome. Manau tai yra stipru. Mano, kaip generolo paslaptis ta, jog aš pažįstu kiekvieną savo kolektyvo narį asmeniškai. Nors mes ir maži, mes esame viena didelė jėga. O aš esu jų dalis.

- Praėjo dar nedaug laiko, tačiau galbūt čia sutikti žmonės jau spėjo jus ko nors išmokyti?

- Aš išmokau šokti polką. Šįkart išmokau šokti tango. Tai yra labai sunkus, rimtas sportas. Jeigu gali rinktis šokti ar sportuoti, rinkis šokį. Tai yra labai gražu.

REKLAMA

- Ar šokiu domitės seniai, o gal tai naujai atrasta aistra?

- Tai sena aistra. Vaikystėje ir paauglystė aš šokau. Vėliau, dėl savo darbų kiekio, buvo sunku rasti tam laiko. Tačiau šiandien galiu drąsiai pasakyti – aš galiu šokti. Skauda kojas, pavargau, tačiau aš noriu tai daryti toliau.

- Jūsų nuomone, ar šokti gali bet kas?

- Be abejo! Šokant pajusite ir malonumą, ir lengvą nuovargį.

- Ar tikite savo kolektyvo sėkme?

- Vienintelis dalykas, kuriuo tikiu, tai savo kolektyvu. Mes esame nuostabūs. Kiekvieną jų vadinu vardu, visi jie be galo nuoširdūs ir artimi. Daugelis galvoja, kad kiekiu šiame projekte nugalės. Nė velnio, čia svarbiausia kokybė. Dirbti yra labai sunku, tačiau pamačius rezultatą suprantame, jog buvo verta. Kad ir kaip susiklostytų likimas, šis kolektyvas yra pats mylimiausias ir artimiausias man.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų