REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Atšaukti Mars, Snickers ir Milky Way partiją: rasta plastiko gabalėlių (nuotr. SCANPIX)

Mažmeninės prekybos tinklai „Maxima“ ir „Rimi Lietuva“ į prekybą grąžino saugius JAV gamintojos „Mars“ konditerijos produktus.

7

Mažmeninės prekybos tinklai „Maxima“ ir „Rimi Lietuva“ į prekybą grąžino saugius JAV gamintojos „Mars“ konditerijos produktus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Maxima LT“ atstovė spaudai Renata Saulytė BNS sakė, jog saugi „Mars“ produkcija į prekybą grąžinta ketvirtadienį, kai buvo gauti raštai iš produkcijos tiekėjos „Mars Lietuva“ ir Veterinarijos tarnybos.

REKLAMA

„Mes pažiūrėjome, kiek sandėliuose ir parduotuvėse turėjome tų nesaugių produktų. Gavome raštą iš „Mars Lietuva“, kad likusi kita produkcija yra saugi, todėl mes visą kitą produkciją, kuri yra gera - grąžinome į prekybą“, - kalbėjo R.Saulytė.

„Rimi Lietuvos“ viešųjų ryšių vadovė Giedrė Bielskytė BNS patvirtino, jog prekybos tinklas saugią „Mars Lietuva“ produkciją grąžino penktadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį „Mars“ pranešus apie šokoladinių batonėlių atšaukimą keliose Europos šalyse dėl produktuose rasto plastiko, „ Mars Lietuvos“ korporacinių reikalų vadovas Baltijos šalims Mindaugas Rupšys BNS teigė, kad atšaukiamoje partijoje buvo ir Lietuvai skirtos produkcijos, tačiau batonėliai iš šios partijos dar nėra pakliuvę į Lietuvos parduotuves.

Trečiadienį bendrovė pranešė, kad dalis atšaukiamų batonėlių vis dėlto pateko į Lietuvos parduotuves. „ MarsLietuva“ informavo atšaukianti visus į prekybą pakliuvusius sveriamus „Snickers“ ir pakelyje po keturis supakuotus „Snickers“ batonėlius, kurių galiojimo data yra tarp 2016 metų liepos 10 dienos ir rugpjūčio 14 dienos.

Veterinarijos tarnyba pareiškė, kad „Mars“ produkciją Lietuvoje platinanti „ Mars Lietuva“, iš pradžių skelbusi, jog nesaugūs saldainių rinkiniai nepasiekė Lietuvos prekybos vietų, suklaidino vartotojus. Tarnybos duomenimis, įvairiose prekybos vietose visoje Lietuvoje pirminiais duomenimis buvo išplatinta 17 tonų galimai nesaugių saldumynų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų