REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Radvilė Labutytė (nuotr. Monikos Dovidaitės)

Žinomas modelis Radvilė Labutytė, besiruošdama fotosesijai, šįsyk „išsimaudė“ ypatingo, kūnui blizgesio suteikiančio aliejaus vonioje.

11

Žinomas modelis Radvilė Labutytė, besiruošdama fotosesijai, šįsyk „išsimaudė“ ypatingo, kūnui blizgesio suteikiančio aliejaus vonioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žinojau, jog prieš objektyvą teks vilkėti itin prabangius drabužius, todėl išskirtinį atspalvį odai suteikiančio aliejaus procedūromis pasirūpinau iš anksto. Vėliau juo tepiausi tik atviras kūno vietas ir stengiausi nesiliesti prie aprangos“, – pasakojo Dubajuje, Majamyje, Niujorke, Šanchajuje, Filipinuose, Singapūre, Londone ar Milane mėgstamas modelis.

REKLAMA

Šįsyk fotografės Monikos Dovidaitės studijoje ji pozavo ne pristatydama brangų garderobą, o norėdama įsiamžinti nuotraukoms, kurios bus panaudotos ant jos pačios kurtiems drabužiams skirtų maišelių.

„Turbūt retai kada įsigydamas rūbą jį gauni pakuotėje, ant kurios – ne atsitiktinio žmogaus, o paties kūrėjo nuotrauka!“, – juokdamasi sakė „Provocateur“ ženklo savininkė.

Kovo mėnesio pabaigoje R. Labutytė ketina pristatyti trečiąją savo kurtų drabužių kolekciją. Glaustnukės išliks pagrindiniu jos akcentu, bet darbų sąrašas bus papildytas ir suknelėmis bei tunikomis. Drabužiuose vyraus rytietiškas, mistiškas motyvas, subtili prabanga. Modelis ir dizainerė neslepia, kad šįsyk ją įkvėpė laikas, praleistas Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Tradiciniai vietinių moterų drabužiai – tikrai nepaprasti. Jie prikausto dėmesį, keri, tarsi simbolizuoja moteriškumą. Tad, naujoje kolekcijoje šiek tiek Dubajaus bus“, – sakė R. Labutytė.

Ji, pustrečio mėnesio praleidusi šiame moderniame Azijos mieste, stengėsi ne tik nudirbti kuo daugiau darbų, bet ir lankytis įdomiuose vakarėliuose. Todėl pervargusi mergina prieš pat skrydį į Lietuvą greitosios pagalbos automobiliu nuvežta į gydymo įstaigą. Kelias valandas praleidusi palatoje ir gavusi stiprią vitaminų dozę, R. Labutytė gydymą pratęsė Lietuvoje.

„Buvau labai pavargusi, todėl teko kurį laiką pabūti medikų globoje... Bet dabar viskas gerai. Esu visiškai pasinėrusi į kolekcijos, kuri turėtų sudominti ir audinių kokybe, ir raštais, kūrimą“, – sakė R. Labutytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų