REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė (nuotr. TV3)

Tiesioginis eteris, sceninis apšvietimas, fotografų dėmesys ir netgi prabangus griausmingai nusiteikęs „Ferarri“ filmavimo aikštelėje, matyt, niekada nesugadins visada gerai nusiteikusios Indrės Kavaliauskaitės-Morkūnienės.

49

Tiesioginis eteris, sceninis apšvietimas, fotografų dėmesys ir netgi prabangus griausmingai nusiteikęs „Ferarri“ filmavimo aikštelėje, matyt, niekada nesugadins visada gerai nusiteikusios Indrės Kavaliauskaitės-Morkūnienės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį televizijos projekte „Kadagys“ sublizgusi Indrė tikina, jog tikrai ne daiktai ar dėmesys džiugina širdį. „Nuotaiką kelia tikrai ne daiktai, net jei tai ir „ferariai“. Prieš eterį pamačius sausakimšą Kauno sporto halę, nuotaika negalėjo būti kitokia, - portalui tv3.lt sakė Indrė. - Kiekvienas atsinešame į savo darbą kažkokią misiją. Vieni - puikūs kritikai, komikai, puikūs aktualijų apžvalgininkai, visuomenės nuomonės formuotojai. Aš geriausiai jaučiuosi mylėdama žmones, būdama džiugių renginių dalimi, besišypsodama ir nešdama tik geras žinias“.

Pasak I. Kavaliauskaitės-Morkūnienės, todėl ir projektas „Kadagys“ yra toks širdžiai mielas. „Jau nuo pirmos laidos viduje smagu – tik geri ir labai pozityvūs žmonės aplink! – teigė Indrė. - Likau sužavėta ir labai triukšmingais užkulisiais. Tai yra masiškiausias projektas Lietuvoje, jame dalyvauja net 350 dalyvių, tai užburia“.

„Kadagio“ vedėja prisipažino iki šiol negalinti atsigauti. „Būti televizijos eteryje tik suvokiant, kad tave stebi daug žmonių ir iš tikrųjų matyti juos renginyje – dvi visiškai skirtingos patirtys, - prisipažino laidų vedėja. – Pamenu, kokia laiminga grįžau iš Kauno rotušės po eglutės įžiebimo ir „Išsipildymo akcijos” pradžios renginio. Gera būti renginiuose, kuriuose susirenka tūkstantinė minia, kurią vienija vien geros emocijos, neabejingumas, nuoširdumas. Ne taip jau daug turime tokių renginių ir televizijos projektų. Į „Kadagį” žmonės susirinko pasiruošę šventei, nuoširdžiai tikiuosi, kad jos sulaukė“.

Paklausta, ar šou metu pamatė šokį, kuris sugebėjo suvirpinti iki pat širdies gelmių, Indrė išsidavė, kad turi net penkis favoritus. „Bet nemanau, kad būtų etiška reikšti savo nuomonę. Aš, kaip ir visi žiūrovai, turiu teisę į vieną balsą telefonu ir internetu“, - šypsojosi Indrė.

Neretai draugiškų pastabų sulaukianti dėl savo pozityvumo Indrė tuoj pat pasiteisina. „Žinoma, kaip ir visi noriu ir papykti, ir paliūdėti, ir „pabambėti”, turiu gan griežtą nuomonę, bet tai lieka namuose ar bent jau savame rate. Viešumoj, jei neturiu nieko gero, ką galėčiau pasakyti, renkuosi patylėti, - kalbėjo I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė. - Gal ir būdama viešai aštri būčiau populiaresnė, bet argi to reikia, jei tai neteiks pasitenkinimo?“

„Jaučiuosi gerai ir apie tai jau tikrai per daug kalbėta. Kiekviena būsima mama – nuostabi“, - sulaukusi klausimo apie nėštumą ir tiesioginį eterį sakė Indrė. - Tiesa pasakius trumpiau užtrukome renkantis rūbus, nei kai buvau XS dydžio. Manau ir dizaineriams puikus iššūkis, o gal net ir savotiška niša stengtis papuošti besilaukiančias moteris. Džiaugiuosi, kad gera bičiulė Viktorija Jakučinskaitė pirmoji ištiesė pagalbos ranką ir štai, pirmas modelis Jūsų teismui!“

Paklausta, kokia, jos manymu, yra sėkmingo televizijos projekto paslaptis, Indrė nė kiek neabejodama teigia: „Nuoširdumas“. „Žmonės deklaruoja, kad jie nori kitokių projektų, kitokių formatų, nori mažiau popso, daugiau kultūros. Bet kaip taisyklė skandalai, apnuogintas kūnas ir „popsas” visgi tiem patiem žiūrovams „susižiūri” geriau. Visa ko paslaptis turbūt: nuoširdumas. Kad ir ką darytum, reikia bandyti daryti nuoširdžiai, net ir tuos skandalus“, - pabrėžė Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų