REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
69
Naglis Šulija (nuotr. TV3)

Avinas. Didelio įkvėpimo dirbti tikriausiai nebus, o ir aplinkybės nieko ypatinga nesiūlys. Dėl to bus galima tiesiog ilsėtis arba užsiimti asmeniniais reikalais: savaitės pradžioje įvesti tvarką namie ir darbo vietoje, vėliau – pasikalbėti su jums svarbiais žmonėmis ir draugais.

69

Avinas. Didelio įkvėpimo dirbti tikriausiai nebus, o ir aplinkybės nieko ypatinga nesiūlys. Dėl to bus galima tiesiog ilsėtis arba užsiimti asmeniniais reikalais: savaitės pradžioje įvesti tvarką namie ir darbo vietoje, vėliau – pasikalbėti su jums svarbiais žmonėmis ir draugais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Darbe, profesijos srityje veiklos gali būti gana daug. Teks sparčiai tvarkyti reikalus, ir tai seksis. Gali būti, jog pagarsėsite kaip galintys įtikinti bet ką ir bet kuo. Į aršias kovas gali įsivelti tie, kurie dabar sieks teisingumo. Nepaisant visų rūpesčių, dar liks laiko ir draugams.

REKLAMA

Dvyniai. Gali būti, jog smarkiai padaugės darbų darbe. Ką gi, pasakykite sau, jog dabar atėjo jūsų asmeninio talento pripažinimo metas (nes taip gali būti iš tikrųjų) ir drąsiai raitokitės rankoves. Be to, dabar puikiai sektųsi derinti kelionės malonumus su pažinimu ir dalykiniais reikalais.

Vėžys. Kiek smarkiau suktis darbuojantis ar tvarkant įvairiausius nedidelius reikalus teks savaitės viduryje. Be to, dabar sėkmė lydės tuos, kurie arba kur nors išvyksta, iškeliauja, arba tuos, kurie palaiko dalykinius ryšius su užsieniu, per jį siekia naudos sau. Atrodo, laukia išties smagus savaitgalis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Šią savaitę palanku tęsti anksčiau pradėtus darbus, pertvarkymus namie, tačiau naujovėms metas ne toks palankus. Mieloji antroji pusė gali būti netikėtai aktyvi, veikli, ir kartu džiugins savo pasiūlymais bei požiūriu į jus. Atrodo, ir dalykinėje srityje taip pat galima tikėtis puikių pasiūlymų.

Mergelė. Iki šiol gana dažnai buvo svarbu, ką galite nuveikti, padaryti jūs. Dabar bus svarbu, ir ką gali pasakyti, padaryti kitas, greičiausiai artimas jums žmogus ar dalykinis partneris. Kol kas bręstanti priešstata bus tiktai įdomi, o svarbi ji taps vėliau. Palankus metas rūpintis sveikata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Linksmas, smagus metas – nestigs ir smagių, malonių aplinkybių, ir kūrybiškumo, ir tiesiog puikios nuotaikos. Atrodo, ir jausmai gaus progą dar kartą atsiskleisti. Įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su kūryba. Tiesa, kasdienybė irgi neliks visai pamiršta.

Skorpionas. Vidinė būsena beveik nesikeis, vis dar būsite labai energingi, veiklūs bei sportiški. Tačiau prie noro nugalėti dabar prisidės ir noras atšvęsti, pasidžiaugti gyvenimo malonumais. O progų tikrai nestigs. Beje, dar liks laiko ir noro padaryti ką svarbaus namie arba namams, šeimai.

REKLAMA

Šaulys. Bene svarbiausi dabar bus namų, šeimos reikalai – gali būti, jog ir norėsis, ir reikės čia imtis veiklos bei rodyti iniciatyvą. Bet tai neturėtų būti sunku. Nepaisant intensyvių „namų darbų“, vis tiek liks laiko smagiam pokalbiui su draugais ar draugų draugais.

Ožiaragis. Darbe aplinkybės vargu ar pasikeis, o namie – tikrai gali. Atrodo, atėjo palankus metas parodyti, kaip, kuo ir kada galite nudžiuginti namiškius ir dar daugiau komforto suteikti namams. Šią savaitę taip pat išaugs poreikis bendrauti ir ieškoti žinių apie tai, kas svarbu jums.

REKLAMA

Vandenis. Būsite judrūs, veiklūs ir iškalbingi, tad kai kada atrodys, jog darbai vyksta ir reikalai tvarkosi patys, ypač, kai prie dalykinių savybių prijungsite ir asmeninį žavesį, kuris šiuo metu bus itin ryškus bei patrauklus. Taip pat šiuo metu ims lydėti vis didesnė sėkmė tvarkant piniginius reikalus ir siekiant finansinės naudos.

Žuvys. Būsite energingi ir linksmi, tad geriausiai dabar seksis tie darbai ir tokia veikla, kurioje dalyvausite asmeniškai. Visa kita - po senovei: darbe ir namie permainų tikimybė menka. Pirmoji savaitės pusė gali atnešti gana svarbių pokalbių, o savaitgalis – puikių galimybių smagiai pasilinksminti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų