REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
58
Neringa Šiaudikytė (nuotr. Fotodiena.lt)

Septintoji nacionalinės „Eurovizijos“ atranka buvo kupina susikaupimo ir noro nugalėti. Šįkart dalyviai scenoje savo pasirodymui dėmesio skyrė ne tik vokalui, bet ir aktoriniams sugebėjimams. Visi atlikėjai, jausdami į nugarą kvėpuojantį atrankos finalą, stengiasi pelnyti teisėjų ir žiūrovų simpatijas bet kokiais veiksmais.

58

Septintoji nacionalinės „Eurovizijos“ atranka buvo kupina susikaupimo ir noro nugalėti. Šįkart dalyviai scenoje savo pasirodymui dėmesio skyrė ne tik vokalui, bet ir aktoriniams sugebėjimams. Visi atlikėjai, jausdami į nugarą kvėpuojantį atrankos finalą, stengiasi pelnyti teisėjų ir žiūrovų simpatijas bet kokiais veiksmais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atrankai vadovavo kompetentinga komisija: „Eurovizijos“ veteranai Darius Užkuraitis ir Ramūnas Zilnys, operos solistė Nomeda Kazlaus ir režisierė Dalia Ibelhauptaitė.

REKLAMA

„E.G.O.“

Pirmieji į sceną žengė vaikinų grupė „E.G.O.“ su daina „Long Way From Home“. Ankstesniuose etapuose komisija atlikėjus stengdavosi padrąsinti ir labai nepeikti, o šį kartą viena iš komisijos narių, D. Ibelhauptaitė, pabėrė nemažai kritikos: „Kai dainuojate individualiai, norisi, kad iš jūsų kiekvienas būtų ryškesnis, nei kolegos. Scenoje turi matytis keturios skirtingos asmenybės, o jūs buvote blankiai vienodi. Choreografija prasta, neatliekate jos sinchroniškai.“

REKLAMA
REKLAMA

„4 Roses“

Antrosios scenoje pasirodė merginos – grupė „4 Roses“ su ryžtinga daina „Butterfly“. Merginos, komisijos nuomone, buvo įvertintos dviprasmiškai: „Kiekvieną kartą atrodote vis tvirčiau. Šįkart jau žinojote, kaip dirbti su kameromis. Kita vertus, šį kūrinį girdžiu trečią kartą, tačiau nemanau, kad po penkių minučių dar atsiminsiu jo melodiją. Manau, kad ši daina turėtų šansų, jei ją atliktų Beyonce“, – kalbėjo R. Zilnys.

Ieva Zasimauskaitė

Atlikėja Ieva Zasimauskaitė pasirodė su lyriška daina „Life (Not That Beautiful)“. Dalyvė sulaukė tik teigiamų komisijos vertinimų: „Man patiko, kad dainos pradžioje jau turėjote sumanymą ir savo vidinę būseną. Tik patarčiau suteikti daugiau prasmės žodžiams“, – sakė operos solistė N. Kazlaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aistė Pilvelytė

Atlikėja Aistė Pilvelytė savo dainos „You Bet“ atlikimą vėl nusprendė paįvairinti nedideliu vaidinimu. Šįkart atrankos dalyvė scenoje pasirodė su peruku, ant veido pieštomis ašaromis ir žiūrovams jau matytu lagaminu. Tiesa, teatriniai motyvai komisijos nesužavėjo: „Mintis graži, bet viskas, ką mačiau scenoje, buvo pigus teatras. O ašaros priminė Heloviną. Šioje dainoje turi būti tikros ašaros ir tikras kentėjimas, jei to nejaučiate viduje, pieštos ašaros ir butaforija nepadės“, – kritiką rėžė D. Ibelhauptaitė.

REKLAMA

Ruslanas Kirilkinas

Scenos veteranę keitė kitas scenos vilkas – Ruslanas Kirilkinas. Vaikinas scenoje atliko dainą „In My World“. Atlikėjas pasirodymui pasitelkė sudužusį stiklą: „Man atrodo, kad stiklas buvo labai laiku ir vietoje. Tik turiu vieną pastabą: reikėtų daugiau fizinės laisvės ir plastikos“, – pasirodymą vertino režisierė D. Ibelhauptaitė.

Milda Martinkėnaitė

Teigiamų emocijų pliūpsnį suteikė dalyvė Milda Martinkėnaitė su daina „If Tomorrow Never Comes“. „Po tiek dramatiškų pasirodymų ši daina nuskambėjo labai šviežiai, pažadino visus žiūrovus. Matau jūsų įdėtas pastangas, sukūrėte įvaizdį, spinduliavote gera nuotaika.“, – kantri dainą vertino D. Užkuraitis

REKLAMA

Neringa Šiaudikytė

Šviesiaplaukė gražuolė scenoje pasirodė su už širdies griebiančia daina „Never Knew Love“. „Svajinga ir graži daina. Manau, kad su šia suknele nesijautėte laisvai, o ir ši daina nebūtinai reikalauja klasikinės elegancijos. Kita vertus, tai yra dar vienas stiprus kūrinys, atliekamas stiprios vokalistės“, – pasirodymą komentavo R. Zilnys.

Saulenė Chlevickaitė

Nacionalinės „Eurovizijos“ atranką užbaigė Saulenė Chlevickaitė su daina „Strong“. Mergina scenoje pasipuošė šachmatų karūna, o pasirodyme jai kompaniją palaikė dar du vyrukai. „Nebijokite manieringo dainavimo, ir atsiminkite, kad vokalinius duomenis visuomet galima pagerinti. Tie du vyrukai turėtų būti žymiai aktyvesni. Turėtumėte labiau įsitraukti į spektaklį“, – vertino operos solistė N. Kazlaus.

Po transliacijos, susmavus žiūrovų ir komisijos balsus, paaiškėjo, jog atrankas turėjo palikti Neringa Šiaudikytė, vaikinų grupė „E.G.O.“ ir merginų grupė „4 Roses“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų