REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pačioje sausio pabaigoje gerbėjus pradžiuginę nauju albumu „Time Capsule“ grupės „Keymono“ nariai šiuo metu gyvena kelionių nuotaikomis.

Pačioje sausio pabaigoje gerbėjus pradžiuginę nauju albumu „Time Capsule“ grupės „Keymono“ nariai šiuo metu gyvena kelionių nuotaikomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau vasario 26-ąją albumas bus pristatytas Kauno muzikos klube „Combo“, o kiek vėliau „Keymono“ apsilankys ir kaimyninėse šalyse: grupė surengs koncertus tarptautinėje Talino muzikos savaitėje bei Latvijoje. Muzikantai taip pat nenusižengs ilgametei tradicijai ir žers ovacijas pasaulinėms žvaigždėms festivalio „Kaunas Jazz“ renginiuose.

REKLAMA

„Į naujuosius kūrinius sudėjome daug jausmų, išgyvenimų, emocijų ir energijos – iš širdies į ausis“, – apie naująjį albumą „Time Capsule“ atsiliepia grupės nariai.

Ilgai brandintame ir dėl to ypač lauktame „Keymono“ albume – 8 kūriniai. Jo viršelį kūrė talentinga iliustratorė Akvilė Magicdust, suteikusi elektronikos persmelktai funk ir soul garsų dermei dar daugiau magijos. Pristatę „Time Capsule“ Kaune ir Vilniuje muzikantai nekantrauja kartu su keliomis kitomis lietuvių grupėmis pasirodyti Talino muzikos savaitėje – tiesa, tarptautinė rinka šiam ne vienu apdovanojimu įvertintam kolektyvui jau neblogai pažįstama. Prieš keletą metų „EMC/Sony“ išleido kūrinių iš ankstesnių „Keymono“ (tuo metu „BrassBastardz“) albumų „Waiting“ ir „Synthezatorium“ rinkinį.

REKLAMA
REKLAMA

Nors planuoja turą Europoje, „Time Capsule“ autoriai balandžio pabaigoje neatsisakys senų malonių įpročių ir aplankys festivalį „Kaunas Jazz“. Šį renginį muzikantai vertina dėl kokybiško džiazo populiarinimo ir laisvės, kuria mėgaujasi „Kaunas Jazz“ dalyviai.

„Keymono“ nariams ne kartą teko dalyvauti festivalio „Jam sessions“ muzikos klube „Combo“, kurių metų sceną teko dalintis su įvairiomis užsienio superžvaigždėmis. Lietuviai išsidavė, kad šiemet ypač laukia gegužės 1-ąją „Žalgirio arenoje“ vyksiančio didžiojo „Kaunas Jazz“ koncerto, kuriame pasirodys JAV projektas „Take 6“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Klube „Combo“ penktadienį, vasario 26-ąją tikimės išvysti daug seniai matytų gerbėjų ir bičiulių, gyvenančių Kaune – be abejo, ir kolegų muzikantų“, – pasirodymo scenoje, kurioje telpa daug „Keymono“ brangių atsiminimų, laukia grupė.

Apie gupę „Keymono“

Grupė „Keymono“ alsuoja energija, pozityvumu, įkvėpimu bei meile. Visa tai yra pagrindas, ant kurio „Keymono“ šeima stato savo filosofija paremtą muziką. Prieš 15 metų trimitininkas Aurimas ir saksofonistas Alvydas davė pradžią unikaliai muzikinei kelionei, kuri, prie bendraminčių prisijungus ritmo atnešusiam Marijui ir išskirtinio vokalo savininkei Daivai, atvedė grupę į „Keymono“.

REKLAMA

Taip, kaip metams bėgant jie kito nuo bendraminčių būrelio iki vienos šeimos, taip kito ir jų skambesys, požiūris į kūrybą. Šiandien „Keymono“ – ne tik Lietuvoje, tačiau ir pasaulyje pripažinta bei apdovanota grupė, po ilgų ieškojimų grojanti šiltą ir jaukų elektroninį soulą. „Keymono“ – tai raktas į vientisumą, o muzikantai tai tik patvirtina: viskas, kas yra aplink mus – yra viena, nėra nieko atskiro. Kiekvienas yra susijęs ir sujungtas: grupė su klausytojais, klausytojai su grupe, žmonės su gamta, gamta su žmonėmis, muzika su magnetizmu...Aurimo, Alvydo, Daivos ir Mariaus klausytojai – visi žemės gyventojai, kurių jausmus, mintis, pojūčius ir nuotaikas paliečia muzika.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų