REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
66
„X Faktoriaus“ užkulisiai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Projekto „X Faktoriaus“ nugalėtoja Monika Pundziūtė beveik visą savaitę skyrė apsilankymams televizijose, radijo stotyse, pokalbiams su žurnalistais ir t.t. Ketvirtadienį pagaliau radusi minutę kitą atokvėpiui, dainininkė parašė džiaugsmingą laišką, kuriame – padėkos visiems, kurie bent šlakelį pagelbėjo jai einant laimėjimo link.

66

Projekto „X Faktoriaus“ nugalėtoja Monika Pundziūtė beveik visą savaitę skyrė apsilankymams televizijose, radijo stotyse, pokalbiams su žurnalistais ir t.t. Ketvirtadienį pagaliau radusi minutę kitą atokvėpiui, dainininkė parašė džiaugsmingą laišką, kuriame – padėkos visiems, kurie bent šlakelį pagelbėjo jai einant laimėjimo link.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Dabar, kai praėjo jau keturios dienos, galiu atsikvėpti ir pasakyti – mano svajonė išsipildė. Mielieji, jūs padarėt visiškai viską, kad ji išsipildytų ir negaliu apsakyti kokia dėkinga jaučiuosi, visų pirmą jums, klausytojai. Jūs suradot mane, aš suradau jus. O dabar darysiu viską, kad jūs manęs nepamirštumėt ir toliau girdėtumėt mane ir mano muziką... AČIŪ, MYLIU JUS, susitiksim jau greitai.

O dar noriu pasakyti keletą žodžių žmonėms, kurie iš arti mane sergėjo, mylėjo, palaikė ir niekada neleido nusiimt šypsenos nuo veido. Pirmiausia tai šeimai Dangei Danguolei ir Pauliui Pundziui, žmonės, kurie su manimi nuo pat pat pradžių ir bus iki pat pat galo. Taip pat, savo nuostabiausiajai Emilijai Lukševičiūtei draugei/sesei, kuri kaip ir tuos jau ketverius metus taip ir šitas dešimt savaičių be jokių išlygų buvo su manimi geriausiais ir blogiausiais momentais.

Marijai Monikai Dičiūnei be kurios neturėčiau tiek pasitikėjimo vokaliai ir dėl kurios dainuoju taip kaip dainuoju ir toliau tobulėju. ne tik mokytoja, bet ir draugė. Melani Pettersson be tavęs iš vis nebūčiau sukaupus nei ryžto nei drąsos ateiti į „X Faktorių“.

Žinoma, Justei Arlauskaitei, akimirksniu įkvepiantys pristatymai prieš kiekvieną pasirodymą eteryje, pokalbiai užkulisiuose, studijoj, takse ar einant namo... už tikėjimą manimi ir supratimą. Man davei labai daug, už tai dėkoju, myliu ir bučiuoju.

Thomai Tumosa, mano pats geriausias drauge... Tau turiu padėkot už tas akimirkas, kai pastebėdavai, kad man bloga nuotaika, bet nieko nesakau ir sakydavai „Monika, aš turiu merginą, žinau ką reiškia „man viskas gerai" ir tada pasakydavai ką nors kas 10/10 prajuokina ir tada eidavom valgyt kijevo kotletų or smt... žiauriai pasiilgsiu šitų sekmadienių, bet tikiuosi niekur jie nedings.

Jonatanai Kazlauskai, tu nuo pat pradžių buvai už mane ir su manim, džiaugiuosi, kad tapome tokiais gerais draugais. O dabar laukia coveriai...ane?? Olegui Jerochinui už nesveikai nerealiai linksmus įrašymų sessions, kurie davė netgi du naujus vaisius – du coverius, iš kurių antrą tikiuosi tuoj pavyks paskelbti. Už šimtą puodelių arbatos su citrina, kurie neleido susirgti šaltą žiemą ir už žiauriai žiauriai smagius ir nuotaikingus pokalbius...

Pauliau Jonikai, kai buvai su manimi geriausiomis, laimingiausiomis, sėkmingiausiomis dienomis ir akimirkomis buvo gera ir džiugu, bet kai viskas aptemo, pasidarė nepakeliama ir sunku ir tu vistiek likai šalia, rūpinaisi mano sveikata, gera nuotaika, kad jausčiausi kaip nugalėtoja nesvarbu kas nutiks, tada supratau, kad tu buvai ir toliau būsi mano stiprybė, mano laimė ir džiaugsmas. Myliu.

Na ir žinoma Miglei Pivoriūnaitei, Martynui Gradeckui, Patricijai Tadijošaitytei, Renatui Traideriui, Justei Gaižauskaitei, Marijai Beržei, Lukui Packauskui, Aleksui, Augaičiui, Staskai Augoniui. Sandrai Kuzmičiūtei, Vidui Černiauskui, Rihardsui Bērziņšui, Odilijai Murauskaitei, Rugilei Pumputytei, Jūratei Sea, Kajui Gineičiui, visiems jums, nes prie tos kasdienybės viso projekto metu prisidėjot be proto daug!!!!!! Ir visai visai likusiai „X Faktoriaus komandai“!!! Buvo pati įspūdingiausia kelionė, ar ne?“ – „Facebook“ rašė projekto nugalėtoja Monika Pundziūtė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų