REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas 12 zodiako ženklų: sėkmės ir netikėtumų diena

Vasario 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Verta tvarkyti tarnybinius reikalus. Palankus metas ieškantiems darbo patalpų, taip pat namų tvarkytojos, auklės darbo ir pan. Gera diena sveikatai pasitikrinti, įvairioms organizmą valančioms ir stiprinančioms procedūroms.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Tampate objektyvūs ir teisingi: pats laikas įvertinti gerąsias sutuoktinio savybes. Rinkitės ir dalykinius partnerius, aptarkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas.

REKLAMA

Dvyniai

Pavyks rasti išeitį tvarkant dalykinius ir finansinius reikalus. Būkite atlaidesni sutuoktiniui. Jei jūsų santykiai su artimaisiais keblūs, atsiprašykite pirmi.

Vėžys

Žingsnis po žingsnio, ir svajonė išsipildo. Vėl pajusite, kad esate mylimi, populiarūs, visiems reikalingi. Šiandien galite gauti vertingą profesinį patarimą, naudingą dalykinį pasiūlymą. Tai geras laikas sveikatai pasitikrinti.

Liūtas

Gerų laimėjimų metas, tiesa, jei veiksite ne vieni, jei palaikys sutuoktinis, jei turėsite gerų sąjungininkų. Daugiau dėmesio skirkite tėvams – paisykite jų valios.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Šiandien galima netikėta sėkmė. Beje, laukia praregėjimai: šiandien suprasite ir sužinosite kai ką svarbaus – tai, ką anksčiau praleidote, tik siekite daugiau bendrauti, būkite atidesni draugų nuomonei, patarimams.

Svarstyklės

Niekur nesiveržkite: pajuskite, ką gyvenimas diktuoja, ko iš jūsų nori, ką jums pataria. Veikti suspėsite – nesielvartaukite, jei ne viską padarysite: atsigriebsite antrą savaitės pusę.

Skorpionas

Praeitis sugrįžta apversdama planus, priversdama keisti sprendimus. Dabar esate pajėgūs įveikti kliūtis ir pakreipti įvykius, taip pat santykius su artimaisiais ir draugais taip, kaip jums norisi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Gera diena tiems, kurių įdirbis nemenkas, – gausite pelnytą atlygį. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Galimi sėkmingi radiniai. Tinka ieškoti pamestų daiktų, dokumentų.

Ožiaragis

Galite sužinoti itin svarbių, reikalingų dalykų. Būsite kupini optimizmo ir gerų sumanymų, visi noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, dalykinių partnerių. Tiesa, šiandien gauti pasiūlymai bus naudingi ne iškart.

Vandenis

Puiki diena, jei vykdysite šeimos valią ir neužsispirsite: tik gražiuoju pasieksite savo tikslą. Negeras laikas kovoti už savo principus – laukite parankesnio momento.

Žuvys

Sėkmės metas. Kad ir ko imsitės, tai sukels pasitenkinimą, duos naudos. Gera proga ieškoti papildomų uždarbio šaltinių, tartis dėl projektų finansavimo ir pan. Daugiau bendraukite su vaikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų