REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje laukė audringa kova: iš aštuonių dalyvių, į konkursą atėjusių su savo dainomis, net trys iškeliavo namo. Iš atrankų turėjo pasitraukti Petunija, Ištvanas Kvikas su Ellada ir dainininkė Eglė Jakštytė. 

REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą ant keturių kėdžių susėdo muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys, „LRT Opus“ programos įkūrėjas ir direktorius Darius Užkuraitis, operos solistė, primadona, Nomeda Kazlus ir naujokas – pramogų pasaulio atstovas, pažiba Valdas Burnys.

REKLAMA

 

 

Valdas Lacko

Šeštadienio vakarą pirmasis į sceną žengė dainininkas Valdas Lacko, kuris gerbėjams pristatė jau kelis kartus girdėtą dainą „Stay tonight“. Ar komisija patikėjo, kad šis atlikėjas yra širdies daužytojas? „Jūs esate šių metų „Eurovizijos“ staigmena, atradimas. Žavite savo natūralumu, šypsena, tačiau jums gali tekti šį vakarą iškristi. Tikiuosi, kad sunkų barjerą praeisite“, - rėžė R. Zilnys.

„Valdai, ar rūkai žuvį? Dažnai Rusnėje perku žuvį, o tavęs prie rūkyklos niekad nemačiau. Tik pakelkite rankas, praskėskite kojas ir pasieksite žiūrovus“, - juokavo pirmą kartą komisijos kėdėje sėdintis dainininkas V. Burnys

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų