REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Nenustebkite, jei pirmą dienos pusę niekas nepajudės iš vietos – vėliau aplankys sėkmė. Tai bus tinkamas laikas tvarkyti bet kokius reikalus. Jei pritrūks įkvėpimo, įprastus dalykus pamėginkite įvertinti iš naujo ir rasite įdomių sprendimų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Pirmą dienos pusę spręstinos vaikų, o vėliau dalykinės problemos. Geras laikas ne tik reorganizuoti veiklą, koreguoti planus, bet ir sutvarkyti darbo vietą. Šios dienos susitikimai, pokalbiai gali įkvėpti naujiems sumanymams.

REKLAMA

Dvyniai

Dabartiniai pokyčiai bus susiję su partneriais – viskas priklausys nuo to, kaip seksis ir ką nuspręs jūsų sutuoktinis, dalykiniai partneriai.

Vėžys

Lemtingų atsitiktinumų diena. Tai naudingai pakreips net ir keblią situaciją, tad nenusiminkite, jei susidursite su tam tikrais nesklandumais: šiandien viskas baigsis gerai. Tinkamas metas skolintis pinigų arba priminti skolos grąžinimą. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jūsų autoritetas ir populiarumas, partnerių galimybės lems šios dienos sėkmę. Verta užmegzti ryšius, kreiptis pagalbos į aukštus, įtakingus ar tiesiog sumanius asmenis. Palanku pasirašyti bendradarbiavimo susitarimus. Itin palankūs dalykiniai susitikimai su užsieniečiais – gautus pasiūlymus verta priimti.

Mergelė

Labai svarbus metas, kai galite sulaukti aukštų įvertinimų, kai pavyks laimėti svarbių dalykų.

Svarstyklės

Verta rizikuoti, mėginti laimę. Tai sėkminga diena, kai pavyksta įvykius pakreipti reikiama linkme. Remkitės draugų patarimais, kreipkitės į juos pagalbos. Tinka spręsti finansines problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Atsipalaiduokite, ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Svarbesniems reikalams tvarkyti palanki pirma dienos pusė. Vėliau tinkama proga konfidencialiems susitikimams.

Šaulys

Tvarkykite skubius reikalus, susitikite su reikalingais jūsų veiklai žmonėmis. Gerės santykiai su kolegomis, pavaldiniais. Aiškinkitės nesklandumus šeimoje, nesusipratimus su mylimu žmogumi. Tinkamas laikas įsigyti vertingos technikos.

Ožiaragis

Jei nežinote, kaip pasielgti, apsispręsti, pasikalbėkite su vaikystės draugu: sprendimas atsiras savaime. Palanku ką nors vertinga nupirkti namams, nepamirškite dovanos sutuoktiniui.

REKLAMA

Vandenis

Net jei jaučiatės kiek prislėgti, neramūs, imkitės tvarkyti svarbius reikalus. Gerai bendrauti su įtakingais asmenimis – ieškokite naujų perspektyvų, naujų galimybių. Šios dienos naujienos, užmegztos pažintys suteiks viltį, o gauti pasiūlymai bus naudingi.

Žuvys

Siekite įtvirtinti savo laimėjimus, labiau apsaugoti turtą. Tinkamas laikas tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų