REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiajame „X Faktoriaus“ finale žiūrovai išvys tris dalyvius, tačiau šio muzikinio šou gerbėjai neužmiršo ir tų, kurie su projektu turėjo atsisveikinti anksčiau nei norėjo. Viena iš jų – Erika Astrauskaitė (26).

Didžiajame „X Faktoriaus“ finale žiūrovai išvys tris dalyvius, tačiau šio muzikinio šou gerbėjai neužmiršo ir tų, kurie su projektu turėjo atsisveikinti anksčiau nei norėjo. Viena iš jų – Erika Astrauskaitė (26).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

TV3 žiūrovai šią dalyvę atsimena dar iš muzikinio realybės šou „Dangus“, kuriame talentinga mergina pasirodė su savo dvyne sese, tačiau moteris muzikos padangėje labiausiai sužibėjo „X Faktoriuje“.

Erika į projektą atkeliavo viena, jai teko susidurti su sunkia pradžia – atrankos metu ji niekaip negalėjo pradėti dainos – tačiau vėliau ji įrodė savo vertę ir pelnė žiūrovų simpatijas. Į šou ji atėjo vadovaudamasi nuotaikingu gyvenimo moto: „Gyventi linksmai yra įdomiau. Kuo daugiau juoko – tuo daugiau gėrio“, - su šypsena kalbėjo ji.

Kuomet projektas įgavo pagreitį, Erika ne tik stebindavo įvairiais sceniniais pasirodymais ir vokalo sugebėjimais, bet ir pelnė „spirgučio pravardę“. Dėl savo teigiamos energijos, dalyvė užburdavo gera nuotaiką visą kolektyvą. Ypač tai gelbėdavo užkulisiuose, kuomet jaudulys iki tiesioginės transliacijos imdavo viršų.

Viena didžiausių šios merginos gerbėjų – jos pačios dvynė sesuo Edita. Su ja ji pirmą kartą paragavo televizijos skonį projekte „Dangus“. Sesuo ja lydėdavo ir į „X Faktoriaus“ transliacijas. „Kai mokėmės, tai labai mus lygindavo, kartais net būdavo pikta. Esame du atskiri žmonės, ne vienas asmuo, nesvarbu, jog esame dvynės. Mūsų balso tembrai taip pat panašūs, tačiau dainuoti renkamės kitokią muziką. Aš pasirinkau klasikos kelią, o sesė toliau tęsia pramoginę muziką“, - viename iš interviu pasakojo Edita ir teigė, jog nė kiek nepavydi Erikos sėkmės.

Iškritus sniegui ir atšalus orams, muzikiniame projekte iškilo didžiulė problema – peršalimas. Ne vienas dalyvis į sceną lipdavo gerokai užkimęs ar su raudona nosimi, kurią užmaskuoti padėdavo tik makiažo profesionalai. Tarp būrio sergančiųjų buvo ir pati Erika. Marijono Mikutavičiaus auklėtinei prireikė net medikų pagalbos. Jauną moterį kankino užkimimas ir vidinė nuojauta, jog kažkas nutiko balso stygoms. „Labai bijau diagnozės. Jeigu tu esi užkimęs, nesvarbu, ką pasakys gydytojai, kokią ligą įžvelgs… Gresia mažiausiai savaitė tylos. O aš dažniausiai išgirsdavau tai, kad negaliu dainuoti visa mėnesį“, – laukdama vizito pas gydytoja kalbėjo Erika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų