REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Deimantė Andriuškaitė (nuotr. Loretos Kondratės)

Vienas žinomiausių kauniečių, girdėjęs bene daugiausiai meilės priesaikų savo gyvenime ceremonmeisteris Kęstutis Ignatavičius sako, jog darniai ir sėkmingai santuokai tereikia kelių elementarių dalykų.

44

Vienas žinomiausių kauniečių, girdėjęs bene daugiausiai meilės priesaikų savo gyvenime ceremonmeisteris Kęstutis Ignatavičius sako, jog darniai ir sėkmingai santuokai tereikia kelių elementarių dalykų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mano patirtis vedybų srityje tikrai didelė, todėl ja galiu dalintis!, – juokiasi K. Ignatavičius, – Pats šeimą esu sukūręs tik kartą gyvenime. Bet mačiau ne vieną moterį ar vyrą, kurie meilę bei ištikimybę antrai pusei prisiekia net ne po du ar tris kartus“.

REKLAMA

Savo įspūdžiais iš kelių dešimčių darbo metų Kauno civilinės metrikacijos skyriuje jis dalinosi trečiadienį restorane „Gralis“ surengtuose mados pusryčiuose, skirtuose paskelbti renginio „Nuotaka – kerėtoja“ pradžią.

K. Ignatavičiaus įsitikinimu, tam, kad santuoka būtų sėkminga ir ilgalaikė, reikia jaunos žmonos bei įspūdingos nuotakos suknelės. Kauno ceremonmeisterio teigimu, geriausia, jog vestuvių drabužis prieš tai nebūtų dėvėtas. „Na, nebent jį vilkėjo moteris, kuri gyvena darnioje šeimoje, sugeba išsaugoti santuoką“, – įsitikinęs pašnekovas.

REKLAMA
REKLAMA

Mylimai Vidai Kęstutis „taip“ ištarė prieš 46 metus. Vestuvėse jo išrinktoji buvo pasipuošusi naujutėle suknele, parsiųsta iš Izraelio. K. Ignatavičius neabejoja, kad labiau sutaria ir tos poros, kurios tuoktis nusprendė nesulaukusios brandesnio amžiaus. Jo nuomone, tuomet mylimieji yra linkę labiau derintis vienas prie kito, neskuba trankyti durimis bei stengiasi išlikti kartu.

„Su vyru gyvenu 24 – erius metus. Originalią vestuvinę suknelę tuomet buvo sunku nusipirkti, tad ją, kaip ypatingą dovaną, man atsiuntė senelio brolis iš Australijos. Vėliau drabužį ne kartą buvau paskolinusi besituokiančioms draugėms. Visoms, kurios vilkėjo manąją vestuvinę suknelę, į Rotušę du kartus eiti nereikėjo“, – su šypsena pasakojo vestuvių mados ir stiliaus studijos „D‘dress“ savininkė Daiva Šimkevičienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Būtent jos ir Agnės Martinkėnės dėka šiandien Kauno rajone, Raudondvario pilyje rengiamas prašmatnus vakaras „Nuotaka – kerėtoja“. Renginiui datą ir laiką parinko žinomas astrologas ir sinoptikas Naglis Šulija. Prabanga persunktoje šventėje bus pristatyta gausi rankų darbo, iš brangių audinių pasiūta vestuvinių suknelių kolekcija, kurioje pagrindiniais modeliais taps žinomų krepšininkų mylimosios – Gintarė Songailė, Anna Douka, Tatjana Lavrinovič.

Didžioji dalis modelių rengtis pristatymui pradėjo anksti ryte. 7.30 val. merginų šukuosenomis pradėjo rūpintis „Cocos grožio namų“ meistrės ir trys makiažo specialistės – Irma Baltrušaitienė, Neringa Ankudavičienė ir Gintė Ramutytė.

REKLAMA

Mados pusryčių metu vestuvinėmis suknelėmis pasidabinusios manekenės virto skulptūromis, tarsi įsiliejusiomis į restorano „Gralis“ interjerą. Tarp jų buvo ir kelios itin žinomos podiumo profesionalės – skandalų nevengianti Gabrielė Matelytė ir puikiai Lietuvoje žinomo meksikiečių serialo „Laukinukė“ pagrindinį herojų Luisą Mario Arismendi vaidinančio Mario Cimarro sužadėtinė Deimantė Andriuškaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų