REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Aleksas Augaitis (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

„Muzika yra vienintelis išsigelbėjimas nuo mikčiojimo, - traukė pečiais Aleksas Augaitis, kai jį pirmą kartą išvydo „X Faktoriaus“ žiūrovai. – Muzika – tai „žostkai“ man patinkantis hobis“.

44

„Muzika yra vienintelis išsigelbėjimas nuo mikčiojimo, - traukė pečiais Aleksas Augaitis, kai jį pirmą kartą išvydo „X Faktoriaus“ žiūrovai. – Muzika – tai „žostkai“ man patinkantis hobis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mikčioju tiek, kiek save prisimenu. Taip, čia yra dėl jaudulio. Tačiau jis slypi giliai manyje. Man gali visiškai nerūpėti žmonės, kurie į mane žiūri, bet aš vis vien mikčioju. Aš pykstu ant savęs, kai pradedu mikčioti, nes atrodo, jog nesinervinu, bet kažkas iš vidaus mane tiesiog „trollina“, - pasakojo tada Aleksas.

Iš pirmo žvilgsnio vaikinas primena savo bendraamžius, brazdinančius gitaromis ir svajojančius, kad kada nors scena priklausys jiems.

Projekto dalyvis nepamena, kada ir kodėl pradėjo mikčioti, tačiau dar vaikystėje pastebėjo, kad dainuojant šis dalykas dingsta. „Supratau, kad kai groja muzika ir aš dainuoju – nemikčioju“, – prieš kameras sunkiai rinkdamas žodžius spalio mėnesį kalbėjo „X Faktoriaus“ dalyvis.

Žado žiūrovai tada neteko, kuomet vos kelis žodžius ištariantis Aleksas ėmė repuoti. Kiekvienas žodis - stiprus, užtikrintas. Rodos, muziką jis supranta kitaip, nei kas nors kitas.

Teisėjai gabiam atlikėjui, neabejotinai, skyrė keturis „taip". Nulipę nuo savo kėdžių Saulius Urbonavičius-Samas ir Marijonas Mikutavičius nesiliovė kartoti „Bet tas reperis tai nerealus...“

„Aleksai, ramiai, mes puikiai tave suprantame“, - mikčiojantį vaikiną ramino teisėjas Saulius Urbonavičius – Samas „kėdžių“ iššūkio metu. Padėti bandė ir Saulius Prūsaitis, ir Marijus Mikutavičius... Atrodė, kad viskas gerai, kai Aleksas su teisėjų pagalba uždainavo Kąstyčio Kerbedžio dainą.

„Bet čia yra bėda, esi mašina su defektu, gali važiuoti ir laimėti lenktynes, bet niekada nežinai, kada sustosi, nes nuleis padangą, todėl labai sunku apsispręsti“, - tada susimąstęs kalbėjo Marijus Mikutavičius.

Žingsnis po žingsnio Aleksas keliavo iki “X Faktoriaus” finalo, kuriame dėl laimėtojo titulo kovos su Thomu Tumosa ir Monika Pundziūte. Kiekvienos laidos metu šou teisėjai žėrė komplimentus vaikinui, kuris nuėjo sunkų kelią: nuo repo iki roko, nuo pasišokinėjimų scenoje iki šokio.

Štai visa jo istorija:

Pirmasis pasirodymas:

 Antrasis:

 

Debiutas tiesioginiame eteryje:

Kiti Alekso pasirodymai:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų