REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį „Premier“ lygoje buvo sužaistos dvi 25-to turo rungtynės. Pergalę išvykoje iškovojo Londono „Arsenal“ klubas, Mančesterio „United“ ir Londono „Chelsea“ klubai išsiskyrė taikiai.

Antradienį „Premier“ lygoje buvo sužaistos dvi 25-to turo rungtynės. Pergalę išvykoje iškovojo Londono „Arsenal“ klubas, Mančesterio „United“ ir Londono „Chelsea“ klubai išsiskyrė taikiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bornmute, „Dean Court“ stadione „Bournemouth“ futbolininkai priėmė svečius iš Londono, „Arsenal“ futbolininkus. Favoritu laikytas „Arsenal“ klubas pateisino favorito vardą ir šventė pergalę rezultatu 2:0 (2:0). Jau 23-ąją minutę „kanonierius“ į priekį išvedė vokietis Mesutas Ozilas, o po minutės skirtumą padvigubino Alexas Oxlade-Chamberlainas.

REKLAMA

Antrajame kėlinyje iniciatyvą į savo rankas perėmė šeimininkai. 58% laiko kamuolį kontroliavę „Bournemouth“ futbolininkai per kėlinį atliko 11 smūgių, tačiau puikiai vartuose stovėjęs Petras Cechas patikimai saugojo vartus ir juos išlaikė sausus iki pačios rungtynių pabaigos.

„Arsenal“ ekipa turnyrinėje lentelėje su 48 taškais pakilo į 3-ią poziciją, o nuo lyderių Leicester „City“ futbolininkų atsilieka 5 taškais. „Bournemouth“ klubas po 25-ių turų turi 28 taškus ir užima 15-ą vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Grandų mušys baigėsi lygiosiomis

Londone žaidė kitas didysis Londono klubas „Chelsea“. „Aristokratai“ namuose priėmė kitą visame pasaulyje žinomą Mančesterio „United“ klubą. „Chelsea“ futbolininkai rungtynių pabaigoje išsigelbėjo nuo pirmojo pralaimėjimo šį sezoną, kai vyriausiojo trenerio postą užima Guusas Hiddinkas. Olando auklėtiniai namuose sužaidė 1:1 (0:0) su kito Olando, Louiso Van Gaalo treniruojamais Mančesterio „United“ futbolininkais.

Rungtynes aktyviau pradėjo svečiai iš Mančesterio ir per pirmąją pirmo kėlinio pusę susikūrė kelias puikias situacijas įmušti pirmą įvartį,taip pat kėlė net 10 kampinių, tačiau susikurtomis progomis pasinaudoti nepavyko. Po velnių šturmo iniciatyvą perėmė „Chelsea“ ekipa. Visgi Davidas De Gea vartuose parodė savo klasė ir gelbėjo savo komandą nuo galimų įvarčių. Per pridėtą laiką „Stamford Bridge“ stadione susirinkę sirgaliai liko raudonais iš pykčio veidais. Johnas Terry iš kelių metrų atliko stiprų smūgį į Mančesterio vartus, tačiau Davidas Blindas rankomis išmušė kamuolį, o teisėjas vietoj 11 metrų baudinio skyrė tik kampinį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antrajame kėlinyje vėl rungtynių eigą pradėjo kontroliuoti svečiai iš Mančesterio. Nuo kėlinio pradžios į puolimą suskubę „raudonieji velniai“ savo tikslą pasiėkė 61-ąją minutę. 18-metis Jesse Lingardas išmaudė Cesarą Azpilicuetą ir nuostabiu smūgiu kamuolį pasiuntė į vartus. Po įvarčio žaidimas išsilygino, o progas savo įvarčiui nesėkmingai kūrė tiek vienas, tiek kitas klubas. Visgi šeimininkai neliko nieko nepešė. Pirmą pridėto laiko minutę „United“ gynėjas Cameronas Borthwickas-Jacksonas gynyboje užmigo ir paleido Diego Costą vieną prieš Davidą De Geą, o „Chelsea“ puolėjas savo šansu pasinaudojo ir išlygino rezultatą.

„United“ ekipa išsaugojo 5-ą vietą ir turi 41 tašką. Londono futbolininkams šį sezoną sekas kiek sunkiau. Mėlynieji po 25-ių turų yra surinkę 30 taškų ir užima vos 13-ą poziciją.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų