REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Irena Starošaitė (nuotr. Žaneta Paunksnė) (nuotr. Organizatorių)

Daugiau nei dvidešimt metų savo muzikinę veiklą tęsianti Irena Starošaitė į naujuosius metus įžengė su naujomis idėjomis. Po ilgos pertraukos atlikėja ruošiasi pirmajam savo koncertiniam turui per Lietuvą „Mano muzika...“.

30

Daugiau nei dvidešimt metų savo muzikinę veiklą tęsianti Irena Starošaitė į naujuosius metus įžengė su naujomis idėjomis. Po ilgos pertraukos atlikėja ruošiasi pirmajam savo koncertiniam turui per Lietuvą „Mano muzika...“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš daugelį metų sužibusi I. Starošaitės žvaigždė ryškiai šviečia iki pat šiol dėl sugebėjimo moterišką žavesį, muzikalumą ir energiją paversti į vientisą harmoniją. Ilgo ir nuoseklaus darbo vaisius – artėjantis gyvo garso koncertinis turas, kuriame atlikėja pasirodys visiškai kitame amplua nustebindama savo ištikimiausius gerbėjus.

REKLAMA

- Po pertraukos vėl ruošiatės savo koncertiniam turui. Kuo šis turas išskirtinis?

- Tiesiog pagaliau atėjo vėl laikas patirtį tą džiaugsmą, kokį patiria atlikėjas stovėdamas scenoje. Šį kartą džiaugsmas bus dar didesnis, nes visas senas dainas, kurias žmonės myli dainuosiu retro stiliuje, kuris iki menkiausios smulkmenos atsispindės ne tik muzikoje, bet ir įvaizdyje. Dauguma atlikėjų galėtų man pritarti, kad dažnai pasitaiko koncertuose, kad prašo būtent tų kelių visiems iki kaulo žinomų dainų, o tau tiesiog kartais jau ir nebesinori jų dainuoti...

REKLAMA
REKLAMA

Bet dabar kiekvieną mano dainą išradinėjome iš naujo ir jos atgimė! Dabar vėl smagu jas dainuoti ir tikiuos, kad žiūrovams patiks naujasis stilius. O „Saulė leidžias“ jie tkrai išgirs...

- Tai pirmasis Jūsų turas, į kurį važiuojate viena. Kodėl toks pasirinkimas ir ar nebaisu, kad žiūrovų dėmesio prikaustymas guls ant Jūsų vienos pečių?

- Iš pradžių aš važinėdavau kartu su Žilvinu į jo koncertinius turus, kaip jo pridainuotoja, vėliau per pertraukas aš užimdavau publiką ir dainuodavau po kelias dainas, galiausiai atsirado tokių dainų, kurios tiko mums kaip duetui. Dabar jau atėjo laikas žengti man vienai, bet dėl to baimės tikrai nėra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dviese, žinoma, drąsiau, bet šį kartą visuose koncertuose šalia manęs bus net šeši vyrai. Tai apie kokią baimę mes čia galime kalbėti! (juokiasi) Tiesa, jaudulys visada yra, bet jis yra dėl atsakomybės, kurią neši scenoje, o ne dėl nepasitikėjimo savimi. Tai tarsi ilgai laukta ir nauja patirtis... . - Žiūrint į Jus scenoje puikiai matosi Jūsų pasitikėjimas, kuris tikriausiai yra dėl ilgametės sceninės patirties. Tačiau daugeliui gali atrodyti, kad užtikrintumas ir drąsa yra dėl tvirto užnugario, tai yra dėl Jūsų vyro Ž. Žvagulio. Kaip yra iš tiesų?

REKLAMA

- Žilvinas yra mano gyvenimo pakeleivis, mano draugas, kuris visada išsako savo nuomonę, patarimus, kuriuos aš priimu bei atsižvelgiu į juos. Dažnai jis padeda man apsispręsti, jei svarstau dėl kažko. Tačiau scenoje aš nuo tada, kai Žilvino dar nebuvo mano gyvenime. Užtikrintumą man suteikia dainos, kurios leidžia išreikšti save, išsakyti tai, ką noriu.

Kai žinai, ką nori pasakyti muzika – drąsa ir pasitikėjimas ateina savaime. Ne veltui turas vadinasi „Mano muzika... – tai muzika, kuria tikiu ir kurią myliu

- Aplankysit virš 20 miestų ir miestelių. Ar yra kažkokia žinutė, kurią nešit viso koncertinio turo metu?

REKLAMA

- Kad aš dar gyva, nors ir ne karalienė (juokiasi). O iš tikrųjų, tai noriu, kad kiekvienas atėjęs į koncertą pasikrautų geros, tikros energijos, kurią su visa grupe ir sukursim. Nenoriu, kad visų pamėgtos dainos numirtų – todėl koncertuose prikelsiu jas naujam gyvenimui.

Koncertinis turas, kuriame dainininkė keliaus laiku per visą savo muzikinę karjerą, startuoja vasario 12 d.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų