REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
„X Faktoriaus“ dalyvių emocijos (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Sekmadienio vakarą „X Faktoriaus“ žiūrovams teko atsisveikinti su, kaip projekto teisėja Jazzu sakė, visuomet tobulėjančia grupe „Original Copy“. Kad ir koks puikus grupės pasirodymas buvo, kad liktų šou, jiems tiesiog neužteko balsų. Ką gi, panašu, kad nė vieno iš šių trylika metų drauge koncertuojančių dainininkų kelias muzikoje tuo nesibaigia.

Sekmadienio vakarą „X Faktoriaus“ žiūrovams teko atsisveikinti su, kaip projekto teisėja Jazzu sakė, visuomet tobulėjančia grupe „Original Copy“. Kad ir koks puikus grupės pasirodymas buvo, kad liktų šou, jiems tiesiog neužteko balsų. Ką gi, panašu, kad nė vieno iš šių trylika metų drauge koncertuojančių dainininkų kelias muzikoje tuo nesibaigia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Projektui įpusėjus tv3.lt kalbinta grupės „Original Copy“ narė Ieva Ščerbinskaitė prisipažino, kad dainų kūryba jau užsiima nuo mažumės. Ši mergina taip įsigyvenusi į muziką, kad tąkart sakė visai nesibaiminanti iškristi. Svarbiausia, anot jos, geras pasirodymas, po kurio Ieva jaučiasi atidavusi viską ir dėl to visiškai rami. 

REKLAMA

Beje, „X Faktoriaus“ projekte ji dalyvauja jau antrą kartą. Praėjusiais metais Ieva tapo viena iš finalininkių. Tąkart laimę ji bandė dalyvaudama kaip solo artistė, o dabar išmėgino jėgas grupėje. 

- Ką darytum, jei teisėjai tavęs pageidautų pasilikti, o kitų dalyvių – palikti projektą. Liktum?

- Aš sakyčiau, kad mes atėjom kaip grupė ir mes išeisim kaip grupė. Jeigu aš būčiau ėjus viena, tai ir pasilikčiau viena. Jei jau einu su grupe – išeisiu su grupe.

REKLAMA
REKLAMA

- Ketini ir toliau tęsti karjerą su grupe ar norėtum siekti solinės karjeros?

- Aš neapsiriboju – dainuoju ir grupėje, ir solo, ir duete. Visur stengiuosi prisidėti, viską išbandyti. Kadangi dainavimas yra tai, kuo aš kvėpuoju, kuo gyvenu, man norisi kuo daugiau.

- Kaip save įsivaizduoji po šio projekto? Ar nori tapti tokia garsi, kad pagrindine transporto priemone taptų taksi?

- Oi, ne, aš mėgstu viešąjį transportą. Ten skaitau knygas, jaučiuosi susikaupusi. Šiaip negaliu sakyti, kad norėčiau šlovės. Man ne tai svarbu. Viskas ko norėčiau – kad mano muziką pamėgtų kiti. Man to užtenka. Noriu žinoti, kad kažkam patinka mano kūryba. Tai būtų didžiausias įvertinimas.

- Kuri? Rašai tekstus?

- Kuriu dainas. Tiek muziką, tiek tekstus. Kurti pradėjau dar labai maža, tačiau tuomet man ta mano kūryba visai nepatikdavo. Kurdavau savo noru. Paskui kažkaip nustojau, maniau – ai, nieko čia gero turbūt nebus. Ūpas kurti pakilo praėjus penkeriems metams, kuomet sudalyvavau „X Faktoriuje“. Kažkaip patikėjau, kad pavyks atrasti naujus sąskambius, įdomesnius akordus, nes vis tiek per tuos metus įgavau šiek tiek daugiau patirties.

- Ar jau teko kažkur jas parodyti?

- Įrašiau vieną savo kūrybos dainą, pavadinimu „Your mine home“. Tiesa, negaliu pasakyti, kad tai yra geriausias mano kūrinys. Su amžiumi viskas keičiasi, o tuo tarpu ir mąstymas. Kūryba tampa kur kas gilesnė, įdomesnė. Kadangi muzika kvėpuoju, gyvenu, visa tai man suteikia labai daug teigiamų emocijų. Niekas kitas nesuteikia tokių jausmų. Vienokios emocijos aplanko gavus dovaną, kitokios – susitikus su draugais, dar kitos – išlaikius egzaminą. Tačiau tie pojūčiai, kuriuos man sukelia dainavimas, kūrimas, muzikos sąskambiai, akordai, man yra pačios maloniausios.

- Įsivaizduokime situaciją: sutinki savo svajonių vyrą, o jis tau liepia pasirinkti – „aš arba muzika“. Ką renkiesi?

- Sakau, jeigu tu iš tiesų būtum toks tobulas, man to nesakytum. Iš tiesų, aš neįsivaizduoju, kaip galėčiau gyventi be muzikos. Tikriausiai, rinkčiausi ją.

- Ir tai labai matosi. Tas nuoširdumas, tikriausiai, yra svarbiausia savybė projekte dalyvaujančiam atlikėjui?

- Aš manau, kad viską lemia požiūris. Vieni eina, nes nori šlovės, kiti eina, nes nori laimėti. Man nesvarbu – mane gali išmesti kad ir dabar, svarbiausia yra geras pasirodymas. Toks, kuris paliestų žmogaus širdį. Jeigu po mano pasirodymo žmogus lieka patenkintas – man to užtenka. Visuomet jaudinuosi dėl to, kad tik gerai pavyktų pasirodymas. Nulipusi nuo scenos, atidavusi visą save – aš būnu visiškai rami. Kad ir kokia baigtis, žinau, kad aš dabar esu laiminga. Nesvarbu, kas nutiktų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų