REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
67
Vilniaus policija tikrina vairuotojus nuotr. Broniaus Jablonsko

Atšilus orams vėl daug vairuotojų sėda prie vairo girti. Policija naktį sulaikė ne tik šešis girtus vairuotojus – jau įkliuvo ir girtas dviratininkas.

67

Atšilus orams vėl daug vairuotojų sėda prie vairo girti. Policija naktį sulaikė ne tik šešis girtus vairuotojus – jau įkliuvo ir girtas dviratininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Net keli naktį sučiupti girti vairuotojai prie vairo sėda neblaivūs ne pirmą kartą, todėl iš jų greičiausiai jau bus konfiskuoti automobiliai. O vienas girtas vairuotojas bandė dar ir bėgti nuo policijos. Jo „Volvo“ sustabdytas T. Kosciuškos gatvėje. Pareigūnams vairuotojas nestojo Olandų gatvėje. Su juo važiavo dar du keleiviai.

REKLAMA

Vairuotojas buvo gerokai apgirtęs – į alkoholio matuoklį jis įpūtė beveik dvi promiles. Vairuotojui baisingai gėda: jis slepia veidą.

Dar vienas veidą slepiantis vyras įkliuvo Sodų gatvėje. Įtartinas jaunuolis tvirtina nevairavęs ir kategoriškai atsisako tikrintis girtumą. Vyriškis neturi vairuotojo pažymėjimo. Teismas greičiausiai konfiskuos jo „Audi“, todėl automobilis išgabentas į policijos aikštelę.

REKLAMA
REKLAMA

V. Kudirkos gatvėje sustabdytas „VW Golf“ vairuotojas irgi slepiasi nuo kameros. Jam nustatytas kiek didesnis nei promilės girtumas. Teismas greičiausiai metams atims vairuotojo pažymėjimą.

O štai tradicinėje girtų vairuotojų vietoje, Pylimo gatvėje, girtų vairuotojų nėra. Nė vienas vairuotojas neįpūtė net leidžiamo alkoholio kiekio: policijos matuokliai rodo nulius.

Senamiestyje žmonės linksminasi, tačiau tie, kurie girti, prie vairo nesėda – juos veža draugai arba taksi. Girtas dviratininkas įkliuvo net ne senamiestyje, o Tūkstantmečio gatvėje. Daugiau nei promilę įpūtęs vyriškis gaus baudą, tačiau gali džiaugtis, kad liko gyvas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O Laisvės prospekte reidas nevyko, bet policijos patruliai sustabdė gerokai apgirtusi „Nissan Murano“ vairuotoją. Policijai apie pavojų keliantį girtą pažeidėją pranešė kiti vairuotojai. Jų skambutis labai padėjo sučiupti potencialų žudiką. Vyriškiui nustatytas vidutinis, kiek didesnis nei pusantros promilės girtumas.

Paaiškėjo, kad iš vairuotojo jau atimtas pažymėjimas, todėl greičiausiai bus konfiskuotas automobilis. Patruliams sustabdžius visureigį, vairuotojas dar spėjo su keleive susikeisti vietomis. Moteris irgi buvo girta, tačiau dar nebausta. Porelė tikriausiai norėjo taip išsaugoti automobilį. Ko gero, nepavyks, automobilis gabenamas į policijos aikštelę.

REKLAMA

Vairuotojas slepia veidą greičiausiai vien jau dėl to, kad dirba „Barclays“ technologijų centre.

Jau apie ketvirtą nakties policija važiuoja ant Šeškinės kalno. Čia dar įkliuvo du girti vairuotojai. Su „Mazda“ važiavusiam Gruzijos piliečiui nustatytas lengvas, kiek didesnis nei pusės promilės girtumas. Už lengvą girtumą vairuotojas tikriausiai metams praras pažymėjimą.

O štai policijos automobilyje sėdi nežymiai apgirtęs „Audi“ vairuotojas. Jam nustatytas tik 0,12 promilės girtumas, tačiau jis dar neturi dvejų metų stažo ir privalo būti visiškai blaivus – alkoholio matuoklis turi rodyti nulius. Pažymėjimo pradedantis vairuotojas nepraras, tačiau gaus baudą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų