REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
64
M.A.M.A 2014 m. (nuotr. Ryčio Šeškaičio)

Jau šį penktadienį, sausio 29 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje penktąjį kartą bus nutiestas Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A 2015 raudonasis kilimas. Šioje VIP svečių erdvėje susiburs žymiausi šalies pramogų verslo atstovai.

64

Jau šį penktadienį, sausio 29 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje penktąjį kartą bus nutiestas Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A 2015 raudonasis kilimas. Šioje VIP svečių erdvėje susiburs žymiausi šalies pramogų verslo atstovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Norime pabrėžti, kad M.A.M.A apdovanojimai yra ne tik didelių investicijų ir kūrybinio potencialo reikalaujanti šventė, bet ir kokybiškiausias muzikinis renginys. Tai nėra tiesiog vakarėlis, į kurį suvažiuoja visi, kas nori. Ant raudonojo kilimo kviečiame kultūros žmones, menininkus, kūrėjus, jų mecenatus iš verslo pasaulio, scenos atlikėjus, renginių ir festivalių organizatorius. Tačiau aiškiai norime perduoti, kad ši vieta nėra skirta pareklamuoti geltonųjų puslapių herojus. Tokių piliečių nei kviečiame, nei laukiame. Visi kvietimai yra vardiniai. Jeigu bus bandymų pasinaudoti ne savo vardo kvietimu, tokie žmonės gali būti maloniai išprašyti“, – teigia apdovanojimų organizatoriai.

REKLAMA

Pasak jų, per 5 metus publika įprato rimtai vertinti M.A.M.A renginį ir jam atsakingai ruošiasi. Jei pirmaisiais metais „black tie“ aprangos kodą rinkosi vienetai, tai dabar didžioji dalis svečių rodo pagarbą renginiui, jo organizatoriams ir atvyksta pasipuošę.

Ne vienas muzikos pasaulio atstovas savo M.A.M.A apdovanojimų įvaizdį šiemet vėl patikės uostamiesčio tandemui – stilistei Olgai Filatovai-Kontrimienei ir dizainerei Ainai Zinčiukaitei.

REKLAMA
REKLAMA

„M.A.M.A muzikos apdovanojimai vyksta tik kartą metuose ir atlikėjai specialiai jiems rengia unikalius pasirodymus. Tad čia tiesiog prabangios suknelės nebepakanka. Aš esu už netikėtus, ryškius, drąsius sprendimus. Scenoje. Tačiau žingsniuojant raudonuoju kilimu mažiau yra daugiau. Man be konkurencijos – griežti kostiumai. VIP svečiams siūlau tiesiog nepersistengti“, – sako O. Filatova-Kontrimienė.

Ceremonijos metu ji su A. Zinčiukaite net keturis kartus keis renginio vedėjos ir M.A.M.A nominantės Justės Arlauskaitės-Jazzu įvaizdį: „Visas keturias sukneles kūrėme specialiai jai. Juodą, žemę siekiančią suknelę keisime į drąsų mini... Taip pat pamėginsime nustebinti ir kiek netikėtu sprendimu, kuriam į pagalbą pasikvietėme menininką Donatą Bilių.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kelis kartus iškilmių vakarą drabužius keis ir M.A.M.A nominantė Monika Linkytė. „Scenoje „kosminė Monika“ spindės tarp vandens ir dangaus“, – užsimena O. Filatova-Kontrimienė.

Masinį šou scenoje surengs „Pinup Girls“. „Jos pasirodys su vyrų armija netikėtai drąsiame amplua. Galiu atskleisti, jog tam, kad „suvarstytume“ juos visus, sunaudojome nemenką krūvą batraiščių“, – sako Olga.

Ceremonijos žiūrovus nustebins legendinė grupė „Antis“, kurie savo įprastai juodus frakus šįkart pakeis baltos spalvos drabužiais. „Jų kostiumai bus su specialiaisiais efektais, naudosime ir tatuiruotes, specifinį grimą, – atskleidžia jų įvaizdžiu besirūpinanti stilistė Kristina Mališauskienė. – Efektingai atrodys BIX. Galiu užsiminti, kad jų kostiumams mus įkvėpė 50 pilkų atspalvių. Taip pat integruosime vieno Dailės akademijos studento darbą.“

REKLAMA

M.A.M.A nominantė Girmantė Vaitkutė savo įvaizdį patikėjo stilistui Kęstui Rimdžiui, kuriam neseniai pažėrė jausmingų liaupsių „Facebook“ profilyje. „Girmantė vilkės juodos spalvos vakarinį ansamblį, – sako K. Rimdžius. – Muzikos apdovanojimai nėra vestuvės, todėl šilkus siūlyčiau pasilaikyti kitoms progoms ir turėti omeny tai, kad būtent tokio renginio raudonojo kilimo stilius yra labai svarbus.“

M.A.M.A raudonuoju kilimu žengsianti stiliaus ikona Agnė Jagelavičiūtė vilkės kelnių ir švarko kostiumą iš savo bičiulės dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės naujosios kolekcijos.

REKLAMA

Visuomet ant Raudonojo kilimo įspūdį paliekanti Vaida Skaisgirė šiemet pasirinko jauną stilistą Joringį Šatą, kartu su kolege Viktorija Šaulyte susibūrusį į duetą „ŠaŠa“. „Parodysime viską, ką Vaida turi geriausia. Jos ilga suknelė galės būti ir visiškai juoda, ir mėlyna ar smaragdo spalvos. Ją vilkėdama Vaida tikrai sublizgės“, – įsitikinęs stilistas.

M.A.M.A 2015 raudonąjį kilimą internetu tiesiogiai transliuos tv3.lt. Garsenybes pasitiks „Radiocentro“ laidų vedėjas Simas Stankus ir tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė. Internetinė žvaigždžių parado transliacija vyks iki didžiojo renginio. Jubiliejinė M.A.M.A 2015 ceremonija prasidės 19.30 val. Apdovanojimų iškilmes tiesiogiai transliuos jau 12 metų žiūrimiausia Lietuvoje – TV3 televizija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų